Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście w międzyczasie karmię ją na śpiocha około 19 , około pólnocy i gdzieś nad 3 ranem. Przedtem jadła identycznie tylko wg starych godzin
Mały Filip w przedszkolu szedł spać po obiedzie, dzieci wstawały a on dalej spał... biegały wokół jego leżaczka, bawiły się i hałasowały a on spał. Przychodziłam po 15.00 i bardzo często dopiero panie go ubierały zaspanego 

.Majuska gratki dla córy.Dla chorujących zdrówka.Ollena kup obie kurtki bo obie śliczne
Aniu no to powodzenia i radosnych chwil z Bobem
:-)
.Co do karmienia to oczywiście pierś to je to ale na wszelki wypadek warto jakieś flachy mieć.Ja jechałam na początku na tych butlach jednorazowych(ja małą na noc dokarmiałam) i te maluśkie flachy były bardzo poręczne i jechałam na Hipp teraz było już od 4 miesiąca bebiko (najtańsze chyba na rynku),teraz bebiko 1 mam jeszcze trochę i kupiłam bebiko 2 bo już lada chwila i 6 miesięcy mała skończy.Dorcia rośnij ,a garderobę to rozmiar 36 teraz na mnie ciut ciasny noszę 38 ,a po porodzie 40..Zaraz idziemy na cmentarz ja kichająca i ledwo żyjąca ale bez gorączki Amisia jak na razie zdrowa i dla niej wyjście koniecznie potrzebne.To na razie trzymajcie się.KŁaczek gdzie się ukrywasz?????
w naszej klatce mieszkań 6 średnia wieku to chyba 99 lat
np mieszka pani nauczycielka angielskiego która studia skończyła przed wojną i która uczyła pana mającego lat 56
W ub. roku zmarł sąsiad w wieku 98 lat.
do końca świetnie się trzymał choć nieco głuchy był