Witajcie.
Aniu czuje się bardzo dobrze. Nic mi nie dolega, tylko brzuch mi strasznie rośnie i nie wiem jak długo uda mi się jeszcze nikomu nie mówić. Na razie nikt nie wie i nie chciałabym jeszcze mówić. Zobaczymy jak to będzie. Najgorsze ze przestałam się mieścić w ubraniach. W tamtym roku po mojej kuracji odchudzajacej wymienilam cała moja garderobę na rozmiar 36 i teraz mam problem bo w nic się nie mieszczę.
Majuska gratulacje dla córki.
Tylko teraz czeka cię tankowanie samochodu. Odkąd mój syn zrobił prawo jazdy nie nadążamy z tankowaniem, a on przygoda "tylko" do szkoły jeździ.
Aniu czuje się bardzo dobrze. Nic mi nie dolega, tylko brzuch mi strasznie rośnie i nie wiem jak długo uda mi się jeszcze nikomu nie mówić. Na razie nikt nie wie i nie chciałabym jeszcze mówić. Zobaczymy jak to będzie. Najgorsze ze przestałam się mieścić w ubraniach. W tamtym roku po mojej kuracji odchudzajacej wymienilam cała moja garderobę na rozmiar 36 i teraz mam problem bo w nic się nie mieszczę.
Majuska gratulacje dla córki.
Tylko teraz czeka cię tankowanie samochodu. Odkąd mój syn zrobił prawo jazdy nie nadążamy z tankowaniem, a on przygoda "tylko" do szkoły jeździ.
młody kwękał a jak on kwęka to ja od razu obudzona. Taka obolała więc samo ułożenie się na łózu wymaga nieco czasu ... jak się już ułozyłam i zaczynałam zasypiać młody kwękolił znów i tak od 1:30 do rana ... na koniec chodząca subtelność w postaci Bazyliszka pobrykała sobie po moim brzuchu ... Bazylia z racji swe sprawności nieco innej jak bryka to tak naprawdę zwala na klienta ponad 6 kg futra... Oczy wyszły mi na wierzch, z ust poszłą taka wiązanka że szkoda gadać - mój m. stwierdził że przesadzam. Gdybym nie była taka obolała kopłabym go ooo
po Kubuli z ub zimy ... znajoma odbiera od sierpnia. Stwierdziłam że skoro nie chce ubranek wartych kilka setek to je wystawie na allegro.
Juz nie pamiętam co tam jest