• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Zoyka jak masz taką fajną sąsiadkę to zaproponuj jej po prostu pracę ona zajmie się Julcią przy okazji parę zeta zarobi .Ty wiesz z kim mała jest ,że maa dobrą opiekę i spokojnie wracaj do pracy.

reklama
Aniu wspolczuje.. nie probowalas odbudowac?
Moja cala dalsza rodzine zalalo doszczetnie wtedy (okolice Tarobrzegu, siostry mojego dziadka). Nie wiem co dostali i ile ale na pewno nie tyle co powinni dostac.

Ollena nie próbowałam, pięc lat borykałam sie potem z finansami. Teraz juz wiesz czemu mowię, że kasa jest istotna, USA po prostu stać na pomoc ludności... tak samo jak Twoja rodzina, tak tysiące ludzi z całego kraju popadło w długi lub straciło wszystko. PL nie oddała nawet ułamka tego co powinna poszkodowanym, nawet tym ubezpieczonym...
To okropne co tam się dzieje, ale to samo było w Japonii, na Hawajach, na Sycylii itd... klęski zywiołowe dotykają cała Ziemię i tylko od administracji państwowej zalezy jak potem będzie zwykłemu obywatelowi.

witajcie

Ollena - normalnie funkcjonuję, chyba juz się przyzwyczaiłam. Zawsze chodziłam dość późno spać, bo jestem typem sowy. Lubię pospać rano, ale od jakiegoś czasu mogę o tym zapomnieć.

azula - śpię tak do około 8.30-9.00, ale to teraz, bo oba dziecka w domu są, normalnie wstaje ok. 8, bo Alinkę muszę wyprawić do szkoły. Z tym, że na ogół wcześniej (dziś tak tuz przed 7-mą) wstałam, bo Kuba sie kręcił, żeby mu dać flaszkę. Jak nie spi, to nie chce z butelki pić, więc staram się wyłapywać moment i dotankowuję malucha.

Witam wszystkie Kobiety!!
zyczenia zdrowia dla przeziębionych i tych które się jeszcze trzymają:-)

Ja chyba powoli wychodzę z przeziębienia (po ponad 3 tyg..:wściekła/y:), z pozostałości mam jeszcze nocne drapania w gardle.
poza tym roooosnę- musiałam się pożegnać z ostatnimi moimi dzinsami:no: (w ostatnim tygodniu mnie tak wybiło)
w poniedziałek usg i testy- trzymajcie za nas kciuki:happy2:

Malfi jasne, że trzymamy &&&&

Dziewczyny Kaśka zdała egzamin na prawko:-D:-D:-D, dzięki za kciuki:tak:

Zoyka Ty sie nawet nie zastanawiaj tylko korzystaj z pomocy sąsiadki, dogadajcie sie co do kwoty jakoś i wio!! pierwsze kroki najtrudniejsze, ale konieczne, jak będziesz działać zawodowo to się o wiele lepiej poczujesz, wiesz to chyba, nie ??

Majuśka gratulacje dla córy, do trzech razy sztuka :-D
Malfi trzymamy kciuki, rosnij duża i okraglutka :-D
Zoyka bierz sąsiadkę, lepszej opiekunki nie znajdziesz i będziesz miała czas na pracę zawodową.

reklama
Majuska gratulki dla Kasi, bedzie mobilna a nie uwiazana u maminej spodnicy ;-)))

Malfinka rosnij i trzymam kciuki!

Mia ma ewidentny skok bo w ciagu dnia poprostu lezy i wrzeszczy, nie placze tylko krzyczy tak gardlowo i cala czerwona ze zlosci. To samo co w PL miala, pozniej dziecko aniol a teraz znowu diabel wstapil....niech mi ktos odda dziecko!

Kupilam jej kurtke 6-9, obliczylam ze do lutego powinna byc, cieplutka ale zastanawiam sie czy mi sie podoba ;-)
Co sadzicice? Mothercare Floral Padded Coat With Hood
A w tej jestem zakochana wprost, ale ciensza jest i obawiam sie zeby Mii bylo cieplo.. Mothercare Quilted Duffle Coat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry