reklama

Ciąża po 40

Zoyka jak masz taką fajną sąsiadkę to zaproponuj jej po prostu pracę ona zajmie się Julcią przy okazji parę zeta zarobi .Ty wiesz z kim mała jest ,że maa dobrą opiekę i spokojnie wracaj do pracy.

reklama
Aniu wspolczuje.. nie probowalas odbudowac?
Moja cala dalsza rodzine zalalo doszczetnie wtedy (okolice Tarobrzegu, siostry mojego dziadka). Nie wiem co dostali i ile ale na pewno nie tyle co powinni dostac.

Ollena nie próbowałam, pięc lat borykałam sie potem z finansami. Teraz juz wiesz czemu mowię, że kasa jest istotna, USA po prostu stać na pomoc ludności... tak samo jak Twoja rodzina, tak tysiące ludzi z całego kraju popadło w długi lub straciło wszystko. PL nie oddała nawet ułamka tego co powinna poszkodowanym, nawet tym ubezpieczonym...
To okropne co tam się dzieje, ale to samo było w Japonii, na Hawajach, na Sycylii itd... klęski zywiołowe dotykają cała Ziemię i tylko od administracji państwowej zalezy jak potem będzie zwykłemu obywatelowi.

witajcie

Ollena - normalnie funkcjonuję, chyba juz się przyzwyczaiłam. Zawsze chodziłam dość późno spać, bo jestem typem sowy. Lubię pospać rano, ale od jakiegoś czasu mogę o tym zapomnieć.

azula - śpię tak do około 8.30-9.00, ale to teraz, bo oba dziecka w domu są, normalnie wstaje ok. 8, bo Alinkę muszę wyprawić do szkoły. Z tym, że na ogół wcześniej (dziś tak tuz przed 7-mą) wstałam, bo Kuba sie kręcił, żeby mu dać flaszkę. Jak nie spi, to nie chce z butelki pić, więc staram się wyłapywać moment i dotankowuję malucha.

Witam wszystkie Kobiety!!
zyczenia zdrowia dla przeziębionych i tych które się jeszcze trzymają:-)

Ja chyba powoli wychodzę z przeziębienia (po ponad 3 tyg..:wściekła/y:), z pozostałości mam jeszcze nocne drapania w gardle.
poza tym roooosnę- musiałam się pożegnać z ostatnimi moimi dzinsami:no: (w ostatnim tygodniu mnie tak wybiło)
w poniedziałek usg i testy- trzymajcie za nas kciuki:happy2:

Malfi jasne, że trzymamy &&&&

Dziewczyny Kaśka zdała egzamin na prawko:-D:-D:-D, dzięki za kciuki:tak:

Zoyka Ty sie nawet nie zastanawiaj tylko korzystaj z pomocy sąsiadki, dogadajcie sie co do kwoty jakoś i wio!! pierwsze kroki najtrudniejsze, ale konieczne, jak będziesz działać zawodowo to się o wiele lepiej poczujesz, wiesz to chyba, nie ??

Majuśka gratulacje dla córy, do trzech razy sztuka :-D
Malfi trzymamy kciuki, rosnij duża i okraglutka :-D
Zoyka bierz sąsiadkę, lepszej opiekunki nie znajdziesz i będziesz miała czas na pracę zawodową.

reklama
Majuska gratulki dla Kasi, bedzie mobilna a nie uwiazana u maminej spodnicy ;-)))

Malfinka rosnij i trzymam kciuki!

Mia ma ewidentny skok bo w ciagu dnia poprostu lezy i wrzeszczy, nie placze tylko krzyczy tak gardlowo i cala czerwona ze zlosci. To samo co w PL miala, pozniej dziecko aniol a teraz znowu diabel wstapil....niech mi ktos odda dziecko!

Kupilam jej kurtke 6-9, obliczylam ze do lutego powinna byc, cieplutka ale zastanawiam sie czy mi sie podoba ;-)
Co sadzicice? Mothercare Floral Padded Coat With Hood
A w tej jestem zakochana wprost, ale ciensza jest i obawiam sie zeby Mii bylo cieplo.. Mothercare Quilted Duffle Coat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry