reklama

Ciąża po 40

Jeżeli te kilka łyzeczek będziesz podawała parę dni pod rząd to zobaczysz jak dziecko toleruje nowośc :))) chociaż przy niedojrzałym układzie trawiennym powinno wyskoczyć przy pierwszej kupie, że cos jest nie tak...
Marzena biedna, czujesz się lepiej?

reklama
Melduje poslusznie ze my po scanie. Mlody jak mlody bog - wszelkie gulganie pielegniarek przyjmowal laskawie z usmiechem, ta mynda w ogole nie boi sie obcych - moj stres zwiazany z wybieraniem sie na badanie z malym dzieckiem byl z gruntu zbedny. Wyniki oficjalnie za jakis tydzien, ale operatorka stwierdzila ze wszystko wyglada dobrze, endometrium wlasciwe dla aktualnej fazy cyklu, wszystko na miejscu, tylko dzieci robic. Znaczy sie jeszcze zdrowa d...

To gratulacje Kłaczku i proszę tu o geriatrii nie wspominać więcej;-).No ja też po dentyście dziś wizyta z Amelką asystentka dziecię bawiła.Amelianka też bezstresowo podchodzi do obcych raczej ich kokietuje przez co nawet do lekarza da się z nią iść (błogosławieństwo to ):tak:

Jezu... Mam miekkie nogi. I wcale nie dzieki zabawie glowica usg.;-)
Siedzialam w salonie, dlubalam sobie, Karol polazl do konca przedpokoju, gdzie u podnoza schodow stoi jego rowerek i tam sobie krecil pedalami - slyszalam jak sie tlucze. Przycichlo, wiec zawolalam dziada raz i drugi, ale nie przychodzil i nie slyszalam zeby sie przemieszczal, wiec poszlam do niego, przekonana ze dobral sie do stojacych w kuchni (wejscie do kuchni jest naprzeciw schodow) kocich misek. Tyle ze malego w kuchni nie stwierdzilam. Zawolalam jeszcze raz, cos stuknelo na gorze, ale jak kot skacze z lozka lub parapetu to tez sie tlucze. Cos mnie tknelo - ja na gore po schodach, a maly zapieprza przedpokojem na pietrze i az kwiczy z radosci przez barierke. ON WYLAZL NA GORE!! Po pierwsze to musial niezle koncowkami przebierac bo czasu wiele nie mial, a przeszedl 14 schodow i dlugosc domu, po drugie... ja go wolalam - jakie szczescie ze nie przyszlo mu do glowy posluchac i zawrocic. U nas na pietro idzue sie tak, ze 2 stopnie, platforma, skret w prawo i 10 stopni, znow platforma ze skretem w prawo i 2 stopnie. Platformy kwadratowe - tyle bezpieczniej, ale... Rany boskie, on sobie mogl kark skrecic!

klaczku! jak dobrze, ze Karollo sie nie wrocil!!!!!!!

Zoyka sprawdzam zeby regularnie, echo, dziasla normalnego koloru i grubosci ;-)
Czekam na foty Julki!!

Marzenko niech Ci przechodzi!

Dokladnie! W gore to jakos szlo, a nie sadze zeby mial tyle wyobrazni zeby nie sporbowac zejsc w dol gdyby zechcial. Jutro chce miec zalozona pierwsza bramke - jedna mamy - a druga chce szybko kupic i na gorze tez zalozyc. Kwestia korzystania z kibelka bez stresu ze maly w tym czasie zechce zejsc do salonu.

Nie no kłaczku , ale jazda.....ja tez mam bramki, od pierwszegop dnia, nie ma co kusić losu, Paćka zapyla po schodach jak motorek, oczywiście pod nadzorem, trzeba bardzo pilnowac tych bramek.

Marzenko serdecznie Ci współczuję, matko jedyna, to już nie ta kondycja co nie??? Ja też teraz prowadze taki aktywniejszy ruchowo tryb życia i czuję to w kościach:sorry2: Zdrówka Marzenko!!!!!

Dziewczyny jak tam Wasze jesienne samopoczucie??...matko ja mam straszne smuty, tak mi jakoś źle, ciemno, zimno, głucho.....łolaboga:no: W sobotę mam parapetówkę, podrzućcie pomysły na szybkie przekąski, bo nie mam za chiny czasu na stanie przy garach, na pewno nie chcę nic na gorąco robić!!

Majuska, ale Karol nie chodzi! Nawet na dobra sprawe nie raczkuje bo woli pelzac niz na czworakach zasuwac. Tyle ze widzialam ze umie na kolanach i dloniach, kilka razy sobie tak poczynal, ale przewaznie lokcie i "na zabe". I on mi nagle na pietro ucieka?? A jaki ucieszony z tej lazienki lecial!:-D
Jak Rajmund z pracy wroci, mam zamiar puscic malego na schody i zobaczyc jak sie wspina.

reklama
Majuska hicior słone paluszki.A tak na poważnie to kup makaron sojowy kawałek indyka ogórek zielony majonez .Gotujesz indyka(nie kurczaka)osobno makaron sojowy dzibdziasz to kroisz ogóreczka w kosteczkę mieszasz z majonezem doprawiasz do smaku i masz ciekawą sałatkę i nie za dużo roboty.Co do samopoczucia to mam podobnie.Kłaczku dzieci bywają zaskakujące :szok:.Dobrze ,że nic się nie stało:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry