71barbara
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny :-)
Ja właśnie staram się nie ulegać szaleństwu i np. nie kupować na przyszłe lato na tegorocznych wyprzedażach. Chociaż czasem tak trudno się powstrzymać...
Co dostałam no to mam, ale na razie nie wiem jaka duża będzie ani ja szybko będzie rosła, więc póki co mam to co muszę i trochę większych, darowanych.
Majuska, kto wie, może kiedyś po jakiegoś piesa się zgłoszę, ale to kwestia raczej kilku lat...
edit: Kłaczku, też pamiętam te czasy... Tyle, że ja wtedy dzieci nie miałam, i inne problemy na głowie
Ja właśnie staram się nie ulegać szaleństwu i np. nie kupować na przyszłe lato na tegorocznych wyprzedażach. Chociaż czasem tak trudno się powstrzymać...
Majuska, kto wie, może kiedyś po jakiegoś piesa się zgłoszę, ale to kwestia raczej kilku lat...
edit: Kłaczku, też pamiętam te czasy... Tyle, że ja wtedy dzieci nie miałam, i inne problemy na głowie
Ostatnia edycja:
Moj najstarszy jest grudzien 87.
A mi z kolei juz wieku ok. 25 lat wyszła alergia na nikiel, więc pożegnałam się z biżuterią , i czasem nawet guzik w dżinsach potrafi mi nieźle dopiec, to dopiero jaja....