reklama

Ciąża po 40

Właśnie w trakcie zabawy wsadziłam Wandzi palce w paszczę i zdębiałam gruntownie... górna czwórka prawa na wierzchu! :szok: 11 ząb się wykluł i ja już nie mogę... to jakaś rakieta dentystyczna a nie normalna dziewczynka :-)

reklama
Aniu ja kiedys mowilam do Ciebie zebys Wande przestawila na pozniejsze spanie a teraz sama mam problem bo Mia o 18 spi juz na cacy. W dzien spi tylko raz a nawet jak spala 2 to i tak 18 kaput.
Nic nie wymysle, nawet na spacery chodze z nia w porach odpowiednich i nawet na chwile oka nie zamknie.
Co do zebow...gratuluje torpedzie Wandzi! :-)))

Ja znowu umieram, ketonal przestal dzialac, gardlo pali, cala szyja jakby mi noze wbijali. A Mars Mia sie zajmowal, ta jeczala on lazil z pytaniami co ma z nia zrobic, w koncu nakarmil i zostawil, poszedl spac ...kuzwa MARS!!!!!!!!!

hej,

Olena a byłaś Ty u lekarza z tym gardłem ? Mnie tez raz w życiu tak bolało ze aż ryczałam. Miałam zapalenie. Potrzebny był antybiotyk. Miałam tez zwykły pyralgin p/bólowy. Moze masz zapalenie i nieżyt ?
Echinacea , juz pisałam. Ania też pisała o tym.
Tragedia z tym chorowaneim u Was. I nadmiar leków ktore macie w domu i bierzecie tez przeraża.

U nas cudna pogoda dzisiaj była. Wybrałam się z Julią na spacer. Po 2 godzinnym łażeniu przysiadłam na ławeczce a Julka się wierciła i wychodzić z wózka chciała. Wyjęłam dziecko i postawiłam przy ławeczce. Nie miała butów.Miala na sobie ortalionowy kombinezon z ortalionowymi takimi butakami w komplecie. Nie przeszkodziło jej to. Poszła po chodniku cała szczęśliwa zbierając napotkane papierki i patyczki. Potem tylko ryk był jak wsadziłam do wozak.
Jutro idę po butki. Oglądałam dzisiaj z Befado. Skórzane takie na wiosnę 140 zł.

o te PÓŁBUTY "BEFADO" 20 (3031323892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

cena mnie jednak powaliła

Chyba zdecyduje się na półtrampki na rzepy i juz.

Aniu no w szoku jestem. Gratuluję czwroki. Wandzia jest nieziemska!

UWAGA! UWAGA ! Kłaczek ma dzisiaj urodziny ! Kłaczku wszystkiego co najpiękniejsze. Zdrowie, radości i zawsze słońca i uśmiechu !

Zobacz załącznik 543481

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kłaczku- wszystkiego naj,naj,naj!!!!
kiedy to 2 USG?

Czy Asia się odzywała?

Byłam dziś na pierwszym KTG i młody wykopywał czujkę...zdecydowanie nie podobało mu się, że ktoś go podsłu****e...

Moja koleżanka urodziła wczoraj synka Dawida- 3840g!! Rodziła wszystkiego 1,5h!!:-)Jak ja jej zazdroszczę tego tempa!!

Wam się psują czasem dzieci, a mi zepsuł się pies:no: Zaczął kraść żarcie z blatów kuchennych!! Co z nim począć???

Zoyka pisalam wczoraj, ze byslismy rodzinnie u doktora i ublagalam antybiotyk. Ja mysle, ze mam zapalenie gornych droch oddechowych i oby ten antybiotyk pomogl.
Nadmiar lekow? np?
Nadmiar lekow to ja mialam kiedys, mieszkajac w USA ( musialam miec zapas) ale tutaj? tutaj mam lekarza i leki za darmo chociaz w sumie lekarz nie chce nic przepisywac ;-)

klaczku 100 lat, spelnienia marzen (i MARZENIA!), duuuzo zdrowka!

Zoyka, Ty szpiegunie! :-D Dziekuje.
Co do butkow, to fajne, ale nie wiem czy na wiosne nie za azurowe. Karol ma trzewiczki, a na lato planuje sandalki, ale wysokie bo przy jego masie jednak warto podeprzec staw skokowy.
Azula, dziekuje.:-)
Malfilka, dziekuje.:-) Jutro o 8:15. Naucz, ze kradzione boli. Czyli np. zostaw pyszne kuleczki z miesa, napchane w srodku szczypta chili.
Ollena, dziekuje.:-)

Kłaczku i odemnie duzo duzo zdróweczka kochana niech spełni sie to najskrytsze i malenstwo niech sie pieknie w inkubatorku rozwija to z calego serducha zycze

my po wizycie u kardiologa u nas sytuacja po staremu serduszko positkowane ale poki co nie przeszkadza to jak na razie Klaudusi w niczym i nie ma potrzeby leczenia zostala nam tylko chyba juz na stale kontrolna wizyta co poł roku , Jak by sie cokolwiek działo wtedy lekarze podejma odpowiednia decyzje , ta wielka dziura zmniejszyla sie o 2 mm troche sie pozasklepiało jednak w dalszym ciagu serduszko positkowane , no nic bedziemy sie kontrolowac cały czas , lekarz powiedział ze z tym spokojnie mozna długo długo zyc

Wczoraj mialam ostatnia chemie wiecej nie bedzie miala byc jeszcze jedna ale lekarze zadecydowali ze koniec , wyniki mam bardzo dobre i poki co szkoda faszerowac moj organizm chemia , po niej czulam sie dzisiaj bardzo dobrze i teraz nic mi nie jest , za 2 tydnie mam przyjechac zas porobic wyniki , matko kochana jak ja sie ucieszyłam jak wróciłam do domu wysciskałam moje córki ta najstarsza i Klaudusie uplakałam sie jak głupia z radosci i szczescia doslownie skakałam pod sam sufit , lakarze powiedzieli mi ze jestem w czepku urodzona i mam szczescie ze dbam o siebie i latam tak czesto do ginekologa wczesne wykrycie uratowalo mi zdrowie i zycie

reklama

Wczoraj mialam ostatnia chemie wiecej nie bedzie miala byc jeszcze jedna ale lekarze zadecydowali ze koniec , wyniki mam bardzo dobre i poki co szkoda faszerowac moj organizm chemia , po niej czulam sie dzisiaj bardzo dobrze i teraz nic mi nie jest , za 2 tydnie mam przyjechac zas porobic wyniki , matko kochana jak ja sie ucieszyłam jak wróciłam do domu wysciskałam moje córki ta najstarsza i Klaudusie uplakałam sie jak głupia z radosci i szczescia doslownie skakałam pod sam sufit , lakarze powiedzieli mi ze jestem w czepku urodzona i mam szczescie ze dbam o siebie i latam tak czesto do ginekologa wczesne wykrycie uratowalo mi zdrowie i zycie

Marzenko, to jak prezent urodzinowy od Ciebie - taka dobra wiadomosc. Gratuluje Ci z calego serca i nie wiesz jak bardzo sie ciesze razem z Toba! Dziekuje Ci za radosc jaka mi sprawilas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry