reklama

Ciąża po 40

reklama
witam sie i ja

Kłaczku - rzutem na taśmę (jeszcze dziś) składam Ci najlepciejsze życzenia urodzinowe,

Ja dzis miałam bardzo aktywny dzień (to chyba najlepsze określenie). Na 10-tą w Helt Centre bilans Kubusia, po drodze zarejestrowałam go w Medical Centre do lekarza na 15-tą. Po bilansie - do pracy, stamtąd na zakupy, na pocztę, do banku i po Alinkę, wrócilismy do domu, to tylko dzieci nakarmiłam, rozpakowałam zakupy i do lekarza z Kubą, wróciłam to była prawie 17.30 - czuję gdzie mam nogi!!!! gdzie sie zaczynają i gdzie kończą.

Młody dostał antybiotyk i sterdyd wziewny, ale już teraz wieczorem słyszę poprawę... normalnie niektórzy GP tutaj powinni pracować jako weterynarze. I to najlepiej przy krowach czy świniach!!!!

Padam, więc do juterka.

Witam.
Najpierw spóźnione życzenia urodzinowe dla Kłaczka:
Wszystkiego co najlepsze ,dużo zdrówka ,no i płaczliwego bobasa w terminie:-).
Dziś trzymam kciuki!.
Marzenko super ,że zdrowotnie się klaruje.
Gratulacje z okazji nowych zęboli pociech.
Ollena zdrowiej szybko ,bo wiosna idzie.
Ja od dziś mam R w domu[dziś zdalny ,a od jutra urlop.
Jak przeczytacie ,że ktoś zrobił dziś drakę w salonie okien -to będę ja[zawalili ternin ,a jutro wchodzi elektryk ,a w poniedziałek facet od ścian].
Po południu jadę zamówic meble,z zaległości mam jeszcze szycie kostiumu dla R na tą babską impreze-kilof i łopatę skrzata mam zrobione ,teraz muszę uszyć krasnalowe trzewiki.
No i wybrać model płytek[na samą myśł mnie trafia].
Miłego dnia ,zdrówka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Kłaczek, trzymam od rana kciuki !

Ja dziś w domu, właśnie ogarnęłam handelek zabawkami na bazarku dogomaniackim i popijam sobie kawkę :-) Na 10.30 idziemy do neurologa, bardzo jestem ciekawa co powie tym razem...

Miłego dnia, słońce świeci mi prosto w zęby :-D Pięknie jest!

Kłaczku spóźnione zyczenia!!!! wszystkiego naj naj i szczęscia ze zdrowiem oraz skrzata z workiem funtów :-D
Marzena super wieści, oby tak dalej w tym roku niech Ci się układa :))

My dzisiaj pospałysmy, bo panna pobawiła się między 3.30 a 5.00 więc potem jak padła to spała dłużej, ja razem z nią :)) szybka kawa teraz na dobudzenie się a potem chyba pójdziemy na play group żeby miała rozrywkę inną niż zazwyczaj. Koniecznie musi spać drugi raz w dzień, bo nieprzytomna o 18.00 zasypia na podłodze ale w nocy już jest gorzej.
Zapraszam na kawę :-D

Ale w PL pokazuja piekna pogode!
U nas juz ma padac teraz 3 dni i po 8 st. Ja chce wiosne!!!!!!

Poza tym gardlo boli mniej, choc w nocy wstawalam i smarowalam sie Vick i owijalam szalikiem bo cala szyja, pod uszami cholernie bola i wezly wszystkie na wierzchu.
Teraz zrobilam to samo bo funkcjonowac nie moge i wzielam pol Ketonala ale to dlatego,ze nic innego w domu nie mam.

Mia ma ciagle okropny katar, kaszle i biedna jest, marudzi i placze od rana:(

Katrina co Kubusiowi bylo?

Nawet nie wiecie jak mi sie podobaja te ubrania...

F.jpgF1.jpgF2.jpgF3.jpgZobacz załącznik 543608

klaczku trzymam kciuki!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się tez z kawą:)

Troche sie zaniedbałam wzgledem BB:) ale obiecuje poprawę

Kłaczku-Wszystkiego naj naj,żeby marzenia się spełniły no i trzymam kciuki za scan, bardzo mocno trzymam

Ide bo moje dzieciątko jak widzi mnie przy laptopie to jakiegoś wścieku dostaje, marudzi pcha sie na kolana, wymyśla, wrrr,
Wczoraj kupiliśmy młodej buty na wiosne, wózek-parasolke i kiesa pusta, mamusia jeszcze wypatrzyła czapeczke i kupila a jakże a potem sie dziwi że córcia lepiej od niej wygląda:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry