• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
witajcie

Kłaczku - strasznie mi przykro, pamiętaj, nadzieja umiera ostatnia!!

Marzenko - super wieści, oby tylko takie w tym roku były,

Asiu - Ninka śliczna, jeszcze raz gratuluję - a ile ma włosków!!

Ollena - tydzień temu miał tylko katar (tylko infekcja i nic mu lekarz nie dał), a wczoraj już były zajęte oskrzela. Lekarka go dokładnie osłuchała, pielęgniarka podłączyła nebulizator i za moment lekarka jeszcze raz go osłuchała. Przepisała antybiotyk i steryd wziewny. Dzis to juz nie to samo dziecko!!!

katrina macie fajnego lekarza. U mnie stwierdzil, ze jest czysto, infekcja i papa. Nie wazne, ze nie moge spac, jesc, wyje z bolu prawie, jak nie antybiotyk to juz nic.
Powiedzialam, ze nie wyjde bez lekow.
Mia osluchal i tez NIC, nie wazne ze ma katar juz ponad 2 tyg, ze ma juz kaszel, czysta jest to nic nie dal.
Naprawde nienawidze ich opieki lekarskiej.
Dobrze, ze Kubus lepiej.

Kłaczku przykro mi:-(Asiu no wiedziałam ,że mała musi być ładniusia i jest:-DU nas ogródek pograbiony,ścieżki zamiecione meble ogrodowe wymyte,kiełbasa zrobiona i uwędzona ,a jutro z wywaru po parzeniu swojskich wyrobów mam podstawę na żur (też własnej roboty)

Kłaczku przytulam mocno. Bardzo mi przykro.

Asiu - Ninka jest cudna. TE włoski, paznokietki. Śliczna !

Ale się złaziłam. Ale za to Julka ma nowe butki i moze śmigać po chodnikach i trawnikach.

Ollena - tydzień temu byliśmy z obydwojgiem dzieci i usłyszeliśmy właśnie to co Ty. A wczoraj jak poszłam rejestrować Kubusia, to od razu zapowiedziałam, że nie do tamtego lekarza!!!! A ta babeczka, co go wczoraj badała, nie dość, że zrobiła to super - delikatnie, sprawdziła gardło, uszy i osłuchała, to jeszcze kazała przyjść za 2 dni (czyli jutro), żeby sprawdzić czy idzie ku lepszemu. To jest lekarz, a nie znachor, jak większość tutejszych medyków.

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry