reklama

Ciąża po 40

Aga no poważnie. Teraz mówili w faktach w TVN. Za tydzień -17 i do 10 cm śniegu.Juz w ten weekend ma być -3 w dzień.

Andzike krewetki robię w domu tygrysie na maśle z czosnkiem i pietruszką . Pychaaa !

reklama
Amelka od wczoraj coraz częściej stoi bez trzymanki :szok::-Dwięc chyba niebawem ruszy.Zoyka ile trwało jak Ci Julka stawać bez trzymanki zaczęła do chodzenia bo mi się wydaje ,że to jakoś tak szybko było.:tak:Andzike Ty się ciesz ,że leniuszek masz przynajmniej problem z głowy bo ja non stop szukam dziecka po mieszkaniu i znajduję przy papraniu się w psiej misce lub pożeraniu domowej biblioteczki:confused:lub uciekam jak szybko muszę skorzystać z WC lub przemyć podłogę:szok:Aga to fajnie ,że zakupy udane wklej fotki:-D

Aga super, ze Maclaren! nie pozalujesz:-))
A co do butow. Ja wierzę w szkołę Zawitkowskiego - jak najmiękksze! bez sztywnej piętki. To noga ma pracować a nie but ją trzymać. Jesli juz buty z pietka to na pewno przed kostke, nie ma sensu zakladac i meczyc stope dziecka butami za kostke.

Ostatnia edycja:
Azula nie pamiętam ! Najpierw sie puszczała. Przed tym stała oparta np plecami tylko o cos. Potem robiła po dwa , trzy kroczki od czegoś do czegoś a potem ruszyła.

Olena - a kto to Zawitkowski ? Butki za kostkę na początek wg mnie.

Andzike - obrazek zapożyczam i na FB wrzucam bo boski jest :D

Kłaczku - przytulam mocno...Bardzo mi przykro.

Widać dziś obuwniczy dzień, bo my też kupiliśmy małemu człowiekowi pierwsze poważne buty. Jakieś musi mieć. Po domu chodzi boso, bo tak najzdrowiej no i się najmniej ślizga.
Pogoda piękna, słońce świeciło dziś i grzało mocno, odbyliśmy pierwszy w tym roku spacer bez zimowego kombinezonu.

Asia - masz śliczną córeczkę!

Zoyka ona sie nie opiera o nic tak sie bawi i jakby się zapomina,ze stoi łapie coś dwiema rączkami albo zaczyna nimi wymachiwać:tak:Ja mam takie buty 18 ,19 i 20 ale według mnie różnica nieduża 100_1520.jpg

reklama
dzieki Katrina za uprzedzenie.

Zoyka
no wlasnie nie moga byc za kostke, bo to najgorsze co mozna nodze/stopie zrobic. Kostka, noga, stopa musza pracowac. dawniej sie pakowalo dzieci w ortopedyczne i takie idealne mamy stopy? ja nie mam.

Ja mam takie jako pierwsze (jeszcze kozaczki jakies ale juz sie nie przydadza raczej) ale nie wiem czy Mia juz bedzie chodzic noszac ten rozmiar, najwyzej w wozku bedzie jezdzic w nich.

http://www.clarks.co.uk/p/20351695 rozmiar 19 chyba.

Zoyka ile kosztowaly te buciki Julki?
Pisalas o neurologu... a Julka ma jeszcze te dziwne ruchy?

http://www.hm.com/ie/product/07802?article=07802-B#article=07802-C tu masz kapelusiki. Ten na zdjieciu jest niebieski w groszki ale naprawde on jest granatowy. Fiolet tez pewnie kupie:) Mia wyglada slodko w nich!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry