reklama

Ciąża po 40

Hej Aga!
Pochwal sie zakupami, jaka parasolka?
Ja wypatrzylam kapeluski na lato w H&M dla Mia, sa boskie, jeden granatowy w biale groszki na pewno bedzie nasz! ;-)

reklama
Ollena fakt pogoda bajka jeszcze tylko zieleniących traw i pąków na drzewach brak ale jak to w PL dziś tak jutro śnieg i wiatr bo w marcu jak w garncu:-(ale już bliżej niż dalej i cieszę sie z dzisiejszego błękitu nieba:-D.Marzenko to super ,że tak szybciutko sie z tą chorobą uporałaś ,a Klaudusia też serduszkowo w prządeczku i niech dalej szczeęście Cię nie mija.Flo piękna wierszowa kompozycja ,a mars puentę dołożył:szok:Kłaczku czekam na wieści.Aniu ty zdawaj relacje z zasiedlania wysp;-)Co z Asią???

Już. Czekam na pigułki, mam nadzieje że zadziałają. Choć tyle żeby już... Pęcherzyk urósł do 6mm, krwiak wokół za to wypasiony jakby to o niego chodziło. Tętna niea.

Nie. Czekam na terminacje. Pęcherzykurósł przez 8 dni o 4mm, tętna płodu brak. Ciąża się nie rozwija. Krwiak za to owszem. Chcę to zakończyć, nie chodzić znow do 12 tygodnia w ciąży ktorej praktycznie nie ma. Tak, jest mi źle. Tracę nadzieję że się uda.

Kłaczek-bardzo mi przykro:(. Masz racje ze nie chcesz czekać aż natura sama zadziała, ja kiedyś czekalam 7,9 i dopiero 11 tydz kiedy nic sie nie dzialo poszlam do szpitala-tam tablety a potem czyszczenie-najbardziej to czekanie boli-sama zreszta wiesz-wiec tylko ściskam Cie mocno.
Ps. Jakoś miałam nadzieje że Ci sie uda

Ar6177.jpg

Hej Dziewczyny, jestem...ufff nie miałam czasu wcześniej same rozumiecie :-) Jezoo taka jestem szczesliwa.. Nie wiem nawet od czego zacząć ;-)

Poród w koszmarnych bólach z dopalaczem oxytocyną w roli głownej, podłączyli mnie o 8.00 a o 13.45 było po, a startowałam z rozwarciem na 1 cm, położna profesjonalna,ale nie za zbytnio obchodził ją mój ból ..raz podała dolargan i to jakąś marną dawkę, czułam ulgę przez 40 min, potem żadnego znieczulenia, bo stwierdziła że to może zaszkodzić dziecku, no i racja ...ale myślałam, że pogryzę łożko :-(

To tyle na razie Kochane, odezwę się wkrótce, na razie Nina pochłania mnie bez reszty :tak:Całkiem zwariowaliśmy na Jej punkcie :-D

Jak suwak usunąć ?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry