• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Ale dywanik na piasku nie daje efektów dziękowych :-D poza tym ten za ścianą wyje cała noc waląc łbem w podłogę więc na pewno nie jest trzy razy na dobę. Musi strasznie grzeszyć :-D
Misia na stos to heretyków dawali czy mnie, Kłaczek poprawna politycznie jest :-D

No, wlasnie. Ja poprawna politycznie, nie roznicuje wyznan - multiculture mi sie uruchomilo, w UK obowiazkowe. :-p Anka, on ma dywanik pierdykniety na podloge, a tu drewniane stropy... I pewnie paciorek u niego jak randka z erotomanem - kolacja polaczona ze sniadaniem. Laczy dwa paciorki w jeden.

Zaś ja nigdy nie byłam rasistką do chwili w której spotkałam walących łbem i w zyciu mi się multicultura nie uruchomi w stosunku do nich. Prędzej włączę w sobie instykt zabójcy :))))

Anka, dzis na play group... 2 babeczki w kuchni byly muslim - co Ci sie w nich nie podobalo? Na kursie mialam 2 fajne kolezanki z Etiopii - tez muzulmanki - naprawde fajne babeczki. Nasz landlord, Oli - w porzadku gosc, jego "pomocnik" tez fajny chlopak. W kazdej kulturze sa asy i kutasy.

Anko a ile z tych "fruwających" ląduje w jednym kawałku ?? :-p Mnie inna nacja nie przeszkadzała do czasu kiedy nie miałam okoliczności poznać bliżej pana czarnego z dywanikiem :eek: i tak stałam się ... rasistką :eek:

Ostatnia edycja:
no mniej więcej :-D ale ów pan tak mi dał popalić że miałam ochotę go zabić... pomijam że pan miał przymus rzucania się na mnie i całowania po dłoniach i jakiś misiach w rama podziękowań ? :eek: koszmar ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry