D
delete
Gość
Chili con corne zrobił mi na kolację Jarek jak pierwszy raz nocował u mnie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Flo. Azula jakich pampków używacie na basen ?
Nawet z moim M tez nie zawsze się zgadzamy pod względem czytalności lub oglądalności .Czemu te książki sa tak drogie człowiek mógłby coś poczytać lub oddać innemu ale kasy mam za mało .
..a my zombiaki wszystkie Ci zazdrościłyśmy
Co do spaniela to owszem porozmawiałam z babką, nie moge być wredna, musze dyplomatycznie takie sprawy załatwiać, przynajmniej wiem, że prosto ode mnie weszli do gabinetu wet po leki na grzyba, no i policzyłam solidnie za doprowadzenie psa do stanu używalności, dostała kartę rabatową, żeby przychodziła częściej, wiesz Ci ludzie zawsze są wielce zdziwieni...grzyb?? naprawdę ??? niemozliwe.....i zawsze maja jakies usprawiedliwienie dlaczego pies jest tak zaniedbany....
Co do tytułów , które polecasz na pewno poszukam, no bo jak już Ty to polecasz to muszę