• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Malfilka, to cos w ustawieniu forum jest... Kiedys juz tak mialam, potem minelo, a teraz znow jest. Krew mnie zalewa, bo zwykle moge pisac przejrzyscie, a teraz to jedna wielka mamalyga. Anka, Karol "papa" robi juz dosc dawno, ale teraz zaczal roznicowac i na "papa" macha po polsku, a na "byebye" po tutejszemu. To mnie smieszy. Axarai, ja widzialam "na zywo" tak zrobionego gekona - byl zajerzysty. Nie zmienia to faktu, ze nie cierpie tatuazy, ale ladny rysunek to tez jakas sztuka.

reklama
Heloł dziewczynki :-D
Podczytywałam Was na telefonie, ale słabo się na nim pisze :tak:
Zajrzę później na dłużej i ustosunkuję się do tego co tu się działo jak mnie nie było :-Dpóki co mam milion rzeczy do prania po wyprawie na Dolny Śląśk
icon_wink.gif

Kacper nie mógł się doczekać wyjazdu i już we wtorek postanowił ruszyć sam :-)
Zobacz załącznik 556268
Potem dał się przekonać, że jednak powinien podróżować w foteliku :tak:
Zobacz załącznik 556269

Do Książa nie dojechaliśmy, bo w ten weekend był Festiwal Kwiatów i kolejka do wjazdu ciągnęła się przez 10km.. w zamian za to pojechaliśmy zwiedzić Świdnicę i tam właśnie w knajpie na Rynku zostałam kryzysową narzeczona
icon_lol.gif
love.gif
icon_redface.gif

A Kacper brylował w towarzystwie :laugh2:
Zobacz załącznik 556273
Uparliśmy się i pojechaliśmy do Karpacza mimo że wiało, lało i było zimno - zwiedzanie w strugach deszczu to nic przyjemnego
icon_wink.gif

Pogoda zaczęła się robić wczoraj - oczywiście na wyjazd
anger.gif

Kacper był zachwycony rodziną na wsi, myślałam,ze będzie się trochę bał (tam najczęściej wszyscy mówią jednocześnie i do tego głośno
evil_lol.gif
), ale był bardzo dzielny i do wszystkich się uśmiechał
icon_biggrin.gif

Tu zapatrzony w mojego wujka - wujek ma mega męski, niski i dudniący głos, Kacper był nim zafascynowany ;-)
Zobacz załącznik 556271
bosh... oczywiście kielonek musi być :-D

Wanienki ze sobą nie targaliśmy, więc trzeba było sobie jakoś radzić ;)
Zobacz załącznik 556272

Po raz kolejny stwierdzam, że mam niesamowite dziecko - uśmiechnięte, pogodne, z łatwością adaptujące się do zmieniających warunków i rozko****ące w sobie każdego kogo spotka :-D

Axa - ja na tamtym wątku, który się rozpadł, zaczęłam się udzielac dokładnie od 6 września 2011 r. - dokładnie pamiętam, wtedy już się staraliśmy o Kubusia, 15 września były urodziny mojego męża i prezentem dla niego (właściwie dla nas) był m.in. pozytywny test ciążowy. Potem się pokiełbasiło wśród dziewczyn i sie rozdzieliły, a na ten wątek trafiłam jak juz byłam w zaawansowanej ciąży. A za miesiąc młody skończy rok, Alinka ma już skończone 5. Kubula to miał być prezentem na moja 40-stkę i był, tylko rozpakowałam sobie prezencik z malutkim poślizgiem.

Azula - właśnie wywaliłam część suwaczka, bo mi sie trochę zrobił OPADŁY hihi:-D:-D i już widać.

Axa - nie napisałam , pokoik Ady super, ja własnie ostatnio przeglądałam w necie propozycje na zrobienie pokoiku dla dziewczynki, ale takiej już szkolniaczki. I nie mam jeszcze sprecyzowanej wizji jak ma wyglądać.

Kurcze, ale KAcper ma fajna poduche do fotelika! Pytanko... Jak zasnie, to mu lepetynka nie opada na klatke piersiowa? Mamy z tym problem u Karola, a jesli poduszka by "ratowala sytuacje", to bym takiej poszukala.

reklama
Hejka,

U nas pogoda była rewelacyjna. Od rana byliśmy nad morzem. Pierwszy raz widziała taką euforię u Julki z powodu tak dużej ilości piasku. Turlała się, wkładała cała buzię w piasek, przewalała i cieszyła. To był jej taki oficjalny pierwszy dzień zabawowy z kocykiem ,piłką, wiaderkiem na plaży. Opalilismy się :)

Aniu - Julka zawsze wyglądała na starszą. Od noworodka wyglądała na niemowlaka. Wychowuje się zupełnie bez smoczka wiec to tez dodaje jej powagi. MA to po mnie .Zawsze wyglądałam poważnie :)

a co chodzi z tym podzieleniem się dziewczyn na forum ? Axa ?

Tautaz piękny !

Misia mi też jest przykro ze po weekendzie. :eek:

Andzike - Kacper przeuroczy ! :tak:

Azula Amelka jaka damulka. To chyba przed kościołem,co ? ;-)

Katrina - buziaczki i zdrówka dla 11 miesięcznego Kubusia. ;-)

Zobacz załącznik 556342Zobacz załącznik 556343

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry