• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

hej,

U nas tak pięknie dzisiaj i wiosennie ze od rana byliśmy na świeżym powietrzu.Było tak cieplutko ze Julka w samej bluzie była. W piaskownicy był taki tłok ze miałam wrażenie ze przyszła cala grupa żlobkowo-przedszkolna. Za to Julasia uskuteczniała przystosowanie społeczne. Ładnie dzieli się zabawkami z innymi dziećmi np.

Axa a gdzie masz te tatuaże ?

klaczku - kreski wyjmowane pincseta z powiek ? Brrr... co to było ? Resztki szwów ?

Julka odkryła stokrotki :)

Zobacz załącznik 556147Zobacz załącznik 556148Zobacz załącznik 556149Zobacz załącznik 556150Zobacz załącznik 556151Zobacz załącznik 556152Zobacz załącznik 556153

reklama
Zoyka sliczna JUlka! :-) a u Was musi byc naprawde chlodno na codzien skoro piszesz, ze bylo naprawde cieplutko ze JUlka w samej bluzie. U nas dzis jest 16 i Mia w bluzie, jak jest cieplutko to ma krotki rekaw. Czapki Mii nie ubralam ani razu od przylotu, zreszta ona ma manie, nawet kapelusz przeciwlosneczny wiazany zdziera i nie ma opcji zeby w nim siedziala, kupilam rower i siodelko dla niej to podczas kazdej jazdy drze sie i chce zerwac kask z wielka histeria... jade na sygnale ;-)

W ogole makabra bo w wozku siedziec nie chce i gdziekolwiek jade (a jezdze daleko) to ciagle krzyczy i sie wyrywa...:/

U nas dopiero teraz przed może 2 godzinami przestało padać w biedronce kompletne pustki w dziale pt mięso:szok:ugotowałam żuru odmrażajac nasza kiełbasę M ma coś kupić jak będzie wracał do domu z pracy najwyżej zrobie makaron z serem bo akurat babka mi białego sera sprzedała albo naleśniki .Zoyka Jula i stokrotki:-DAmelia za to obrywa po jednym płatku z tulipanów trzeba pilnować:-(

Mam dwujezyczne dziecko! Robi "pa pa" zaleznie od tego co slyszy - jesli slyszy "pa pa", macha raczka w pionie, ale jesli slyszy "bye bye", macha poziomo.

Witam z rana. wstałam po 3 - spać nie mogę. Pewnie zauważyłyście, że teraz nie tylko czytam ale i częściej piszę.. Normalnie nie mam weny do pisania- nigdy nie umiałam i nie lubiam. Teraz, w ostatnich dniach, pozmieniało mi się (brak snu???).
Zoyka- moja koleżanka, ma fantastyczny tatuaz dookoła pasa (urodziła bliźniaki i po ciąży zrobiły jej się straszne rozstępy, które uniemożliwiały jej założenie krótszej bluzki czy bikini). Po około 10 latach zdecydowała się to przykryć tatuażem. Dobrze 15-20 cm szerokośći, wzór- róże na (chyba) gałązkach. Wygląda to rewelacyjnie!!! Ja bym chciała ale się boję. I też mam obawy co do tego jak potem będzie wyglądał tatuaż jak ja już nie będę wyglądała...

Azula- maluchy jak bliźniaki...jednak co geny to geny:-)

Kłaczku- nie pomogę komputerowo- bo w tej dziedzinie jestem "zacofana"...

Ja chyba już dzisiaj Jaśka wydam na świat, bo przez całą noc ćmi mnie podbrzusze..skurcze jakie były, takie są (dyskomfortowe ale nie bolą). Generalnie jestem z lekka wkurzona, bo został mi jeden dzień. Do tego, dostaliśmy zaproszenie na imieniny siostry mojego M. i myślałam, że się jeszcze dzisiaj wyrwę między ludzi:no:

Chyba pojdę i ubiorę łóżeczko.

Zapraszam na kawkę:-)

Cześć Laseczki :-D
Malfi dziękuję za kawę, siedze własnie przy drugim kubeczku pomimo wczesnej pory. Wandula obudziła się 6.30 i buszuje chociaż pewnie za moment połozy się spać.
Myślę, że jeszcze dzisiaj Jasiek nie pojawi się na świecie i spokojnie pójdziesz na imieniny :-D jakby co torba na wszelki wypadek w samochód i zawsze możesz prosto z imprezki lecieć do szpitala :)) Grzeczny chłopaczek poczeka do jutra na kariodiologa i w terminie sobie wyznaczonym urodzisz.
Katrina spóźnione życzenia dla Kubusia :-D nasze dzieci wczoraj znowu obchodizły kolejną miesięcznicę :))) buziaki od ciotki Anki dla niego.
Kłaczek Wanda już od jakiś dwóch tygodni reaguje na papa i byebye machaniem łapką. Macha jednostajnie pionowo :-D
Zoyka powiem Ci, że Julka wygląda na wiele starsza niż jest naprawdę, ale zawsze była do przodu z rozwojem motorycznym i pewnie jest wysoka jak na swój wiek. Bardzo ładne zdjęcia na łączce :-D
Ollena jak choróbska w domu i Mars? mam nadzieję że wszystko lepiej się układa.

Hallo Kobitki!
Kłaczek ja się właśnie zastanawiam, czy w jednym miejscu po CC cos mnie nie wyłazi. Jakaś dziurka tam jest:eek: Niby rozpuszczalne były.
Zoyka jeden mam nad pośladkiem, a drugi z prawej strony cięcia po CC. Śmiać mi się chciało jak nic jak lekarz zobaczył gdzie ma ciąć. Z jednej strony mam pieprzyk taki większy, a z drugiej motyl, między nimi 12cm. Trochę najechał mi na motyla, ale doktorka tak zeszyła, że nic nie widać:-) Tu ktoś robi boskie - MalinowaAgrafka - aprilpie.pinger.pl ja mam plan ten na moim zadku przerobić, bo już mi się nie podoba, i chce mieć coś związanego z moimi dziećmi.
Mój jest takihttp://s3.amazonaws.com/ink_prod/photos/0098/5133/4397376_large.jpg, tylko oczywiście mniejszy, a to też jest piękne :-)
790x790_FDIDN3YY73O0H61SGI.jpg

Malfi, Malfi Malfi!!! Kibicuję!

Ostatnia edycja:
Aniu - dziękujemy i wzajemnie. Szczerze mówiąc wczoraj dopiero wieczorem sobie przypomniałam, ze Kubie stuknęło 11 mieszków, dlatego pewnie, ze wczoraj były urodziny przyrodniego brata Kuby i Alinki. Mojego męża dzieci wszystkie mają czwórkę w dacie urodzenia - Ula 04.04, Michał 04.05, Kubuś 04.06 tylko Alinka ma 18.04.
Trójeczka urodziny w tym roku juz miała, teraz będzie kolej na Kubusia.

reklama
Katrina no w zasadzie ma Alinka 4:-) Buziaczki dla Kubulki, a pamiętam jak zaczynałam czytać BB, i zaczęłaś pisać to chyba było, rany nie pamiętam (co potem dziewczyny się podzieliły) jak dwie kreseczki zobaczyłaś, a tu już roczek zaraz :)
A to pokój Ady, jeszcze kilka rzeczy, regał do kompletu, to SUNDVIK Stolik dziecięcy - biały - IKEA, SUNDVIK Krzesełko dziecięce - biały - IKEA, na ścianę nad łózkiem mam wizję pełno różnych ramek białych ze zdjęciami, i jakieś bibelociki, no ale już prawie skończony:)
5.05.2013 003.jpg5.05.2013 004.jpg5.05.2013 005.jpg5.05.2013 006.jpg5.05.2013 007.jpg5.05.2013 008.jpg5.05.2013 009.jpg

Załączniki

• 5.05.2013 003.jpg
    5.05.2013 003.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 96
  • 5.05.2013 004.jpg
    5.05.2013 004.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 95
  • 5.05.2013 005.jpg
    5.05.2013 005.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 101
  • 5.05.2013 006.jpg
    5.05.2013 006.jpg