Malfilka
Zaangażowana w BB
Hejka z rana. Dzisiaj ja zapraszam na kawkę
Noc minęła spokojnie, skurczybyki się trochę uspokoiły. Za to z nowości doszedł pobolewający krzyż. Sama nie wiem co lepsze??
Pożyjom-uwidim..
Czy któryś z Waszych synków miał wodniaczki jąder? To ostatnia nowość (wtorkowa wizyta) znaleziona u Młodego..
Moje dzieciaki wróciły z dwudniowego pobytu u ciotki. Przez dwa dni mieliśmy kilka telefonów z krzykami i płaczem. Tak bardzo brat z siostrą się kochają... Następnym razem zabronię brać telefon bo mnie to wykańcza. W jakim wieku rodzeństwo zaczyna się dogadywać??
Pożyjom-uwidim..
Czy któryś z Waszych synków miał wodniaczki jąder? To ostatnia nowość (wtorkowa wizyta) znaleziona u Młodego..
Moje dzieciaki wróciły z dwudniowego pobytu u ciotki. Przez dwa dni mieliśmy kilka telefonów z krzykami i płaczem. Tak bardzo brat z siostrą się kochają... Następnym razem zabronię brać telefon bo mnie to wykańcza. W jakim wieku rodzeństwo zaczyna się dogadywać??
Wodniaczki jąder nie wiem
Zoyka mój Adaaś ma na całych plecach tatuaż mnie osobiście nie podobają się te nadmierene ozdabianie ciała ale jak kto uważą mówił ,że trochę bolało ale to ponoć bardziej jak pieczenie..A maluchy sa podobne ale tak w realu jakoś mniej to widać ,a na focie podobieństwo aż bije po oczach.Nic czekam na wiatr co rozgoni .... i muszę cokolwiek do konsumpcji zakupić