Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślałam, że już jesteście rozpakowani :-)
) uwielbiam go. Fakt, bydle lekkie nie jest, na szczęście po schodach nosić go nie muszę, a do samochodu jakoś udaje mi się go wpakować bez większego problemu (a mam 156cm i 43kg wagi, więc heros ze mnie żaden
). Poza tym bez problemu mieści się w bagażniku Opla Corsy :-) Kacper w gondoli jeździł do 6mies. (ale 6ty miesiąc przypadł na zimę i upychanie go w gondoli w kombinezonie było coraz trudniejsze
). Spacerówka rozkłada się na płasko :-) Polecam na terenowe wypady - łąki, piach, las, kamienie - nie są mu straszne, ze śniegiem też sobie radził, a krawężniki dla niego nie istnieją 

. Przyznała mi się potem, że w sumie nie bardzo ją chciała (ma syna), ale okazało się, że syn jest zachwycony i teraz codziennie dostaje rano wyimaginowaną kawę z dzbanka i pizze z piekarnika na kolację :-)
co nie przeszkodziło mi dziś zeżreć go tyle, ze póki co zaspokoiłam groszkową potrzebę i mogę poczekać na polski ;-)
też chętnie obejrzałabym taki film animowany :-)
i nie mogę się doczekac jak Kacper zacznie stawać - dziś idąc na poszukiwanie groszku widziałam takiego miniaturowego człowieczka - na wysokość był mniejszy od Kacpra, ale już pięknie człapał, w dżinsikach, koszulce i kaszkieciku
bosko wyglądał 

), lecim spać. A w każdym razie do łóżka 

A potem gania po domu w samym bodziaku a ja szukam skarpetek pod meblami. Ogrodniczki mamy ale to nie jest dobry fason dla szparagów wygląda w nich smętnie. Nie lubię i nie ubieram w "dżinsowe garniturki: a la śp Kuroń. Flo zauważyłaś że nie ma prawie w ogóle czarnych ubrań dla dzieci ? Granatowe czasem, a czarnych praktycznie nie ma?
Robrt dzisiaj w domu z związku z mnóstwem spraw i odciąży mnie z bieganiem do beżowego