No...przy większym stadzie ciężko zapanować nad tym kto i co je niestety
misiu no właśnie miałam też pytać o Twoje samopoczucie, tzn. jak sie goi, czy boli, itp??
Kłaczku ja też "kocham" życzliwych sąsiadów
..ostatnio jak byliśmy ze starym kilka dni na Słowacji to moje pociechy zrobiły sobie imprezę oczywiście, no i dostałam po kilku dniach potem pismo ze Spółdzielni z upomnieniem..i tak mnie trochę szlag trafił, bo nie lepiej to było przyjść po prostu do mnie i powiedziec co sie działo, albo nawet w trakcie tej imprezy nasłać gówniarzom policje, żeby sie uspokoili i troche przestraszyli..to nie, kuźwa pisma piszą do spółdzielni

...no nie lubię takiego czegoś
...a na wcześniejszym mieszkaniu , miałam taką sąsiadke pod sobą, że potrafiła przyjść, żebym zdjęła te reklamówki które suszę na balkonie ( nic takiego nie suszyłam
) bo jej przeszkadza jak szeleszczą
...no po prostu porażka

misiu no właśnie miałam też pytać o Twoje samopoczucie, tzn. jak sie goi, czy boli, itp??
Kłaczku ja też "kocham" życzliwych sąsiadów
..ostatnio jak byliśmy ze starym kilka dni na Słowacji to moje pociechy zrobiły sobie imprezę oczywiście, no i dostałam po kilku dniach potem pismo ze Spółdzielni z upomnieniem..i tak mnie trochę szlag trafił, bo nie lepiej to było przyjść po prostu do mnie i powiedziec co sie działo, albo nawet w trakcie tej imprezy nasłać gówniarzom policje, żeby sie uspokoili i troche przestraszyli..to nie, kuźwa pisma piszą do spółdzielni

...no nie lubię takiego czegoś
...a na wcześniejszym mieszkaniu , miałam taką sąsiadke pod sobą, że potrafiła przyjść, żebym zdjęła te reklamówki które suszę na balkonie ( nic takiego nie suszyłam
) bo jej przeszkadza jak szeleszczą
...no po prostu porażka
Na dzien dzisiejszy szycia powiek i kacika oka nie widac wcale, po bliznie pod okiem zostala mala blizna. Chyba jest faktycznie mala bo kiedy ktos jest "nowy" i pada temat, to slysze ze gdybym nie powiedziala to by nie zauwazyl. A temat pada czesto, zwlaszcza w klimacie motocyklowym bo ryja rozprulam w wypadku. Tyle ze uczyli mnie, ze wazniejsze od masci jest masowanie blizny - do znudzenia i do oporu, po kilka minut, kilka razy dziennie i tak przez minimum rok. I dlatego Cepan - jest bardziej tlusty i to masowanie jest latwiejsze.