azula
Fanka BB :)
Andzike to tylko życie ,a z tego ,że młodzo wygladasz to sie tylko ciesz
,a z tego że jestes szczuplutka tym bardziej można jeśc co się chce i ile się chce .Niestety po Amelce jakos ta zdolnośc bezpowrotnie mineła:-(ale mój M cieszy sie bo mówi,że nawet żony zmieniać nie musi bo żona mu się sama zmienia;-).Ollena no właśnie jakoś tak przyzwyczaiłas nas do swej obecności gdzie jesteś HALO.! Malfi Ty też skrobnij choć jedno zdanie
U nas pogoda taka zwarzona coś kupie do jedzenia i wezmę sie za obiad ale teraz mała usnęła więc poczekam az się zbudzi.
,a z tego że jestes szczuplutka tym bardziej można jeśc co się chce i ile się chce .Niestety po Amelce jakos ta zdolnośc bezpowrotnie mineła:-(ale mój M cieszy sie bo mówi,że nawet żony zmieniać nie musi bo żona mu się sama zmienia;-).Ollena no właśnie jakoś tak przyzwyczaiłas nas do swej obecności gdzie jesteś HALO.! Malfi Ty też skrobnij choć jedno zdanie
U nas pogoda taka zwarzona coś kupie do jedzenia i wezmę sie za obiad ale teraz mała usnęła więc poczekam az się zbudzi.
Sobotę i niedzielę miałam wyjętą z życiorysu, wir skumulowany z PMSem powalił mnie na dobre mój Mars dogorywał na szczęście tylko przez piątkowy wieczór i sobotnie przedpołudnie, potem sie jakos dźwignał i powiem Wam, że był po prostu niesamowity, wszystko ogarnął, nic nie musiałam robić, Paćka zaopiekowana, zakupy, obiad, nawet mi naprawił lejącą pralkę, tak więc jak tu będę kiedy na nim "psy wieszać" to mi to przypomnijcie, że prawdziwego Marsa poznaje się w biedzie
:

???.Kłaczku to często te wolne poniedziałki tam bywają
to chyba jak u nas te długie wekendy których nie lubie bo nigdy z nich nie korzystałam ,a jak handlowałam to sprzedaz sie zmniejszała bo ludzisków gdzies wcieło ,a M tez ma taka prace ,że z nich nie korzysta
dlatego ich nie lubię