Jakby to powiedzieć...? Hmm... No to cześć Wam! Się tak łatwo zostawić nie dam!![]()

cześć

Wejście smoka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakby to powiedzieć...? Hmm... No to cześć Wam! Się tak łatwo zostawić nie dam!![]()

Kogóż widzą moje oczy!!!! Cześć!:-):-):-)Jakby to powiedzieć...? Hmm... No to cześć Wam! Się tak łatwo zostawić nie dam!![]()

Majuska - dzień seksu... ja przeziębiona, a mój mąż wybrał się na jakieś spotkanie z podobnym sobie maniakiem opery.

( zero weny do wszystkiego oprócz piwa )...może Ty tez tak zagraj

witamy, witamy 

mam nadzieję, że poczujesz się tu równie dobrze jak ja 

), zaliczyliśmy długi spacer po Lesie Kabackim z Jaśkiem i Czaputkiem (moja księżniczka Nela wlazła w smolisty czarny szlam i się w nim położyła
), a wieczorkiem pojechaliśmy polansować się na Saskiej Kępie
I wróciliśmy z pół godziny temu, Kacper zasnął przy butelce :-)
ja trzy lata temu też straciłam ukochanego rudzielca :-( daj znać jak zdecydujesz się na następcę - może Ci coś z majuśką, Flo, a teraz mamąnabank podeślemy 
tylko jakoś mi sił brak...
chociaż po tym pasieniu się szparagami od trzech tygodniu wczoraj intensywnie ćwiczyliśmy Międzynarodowy Dzień Pocałunku:-),więc uznaje, że mam zaliczone
Co do przyjazdu w piątek - będę myśleć 
Nieważne, że pochłonęłam pizzę z rukolą i szynką parmeńską i doprawiłam czekoladowym ciastem - na myśl o naleśnikach z mascarpone i truskawkami zaczęła mi kapać ślina na laptopa 

Żal.pl 

Aż stwierdziłam, że lepiej z tożsamością nie eksperymentować, ha ha!

MYślę, że to, że my Cie znamy z innego forum, nie znaczy, że nie powinnaś jakiegos wpisowego tu odbębnić