U nas tez po niedzieli, dziecko kolejny dzień nie śpi w dzień. Wczoraj padł a dziś siedzi u ojca na kolanach i ogląda bajkę.
Kłaczku - fajny murek - potem wrzuć fotki jak się to rozrośnie. Ja muszę kupić na balkon lawendę i pod balkon też bo niestety ale oprócz komarów mamy inwazje moli :-( moment i będę miała domową hodowle
Zoyka - pieluchy "basenowe" będą najlepsze. A Julka może ma jazdy na dłuższych trasach? Doczytaj dokładnie - ale wydaje mi się że jeśli możesz wyłączyć poduszkę to dziecko może jechać z przodu a dwa może środkowe siedzenie i widok tego co przed coś zmieni ?
Flo jak grillujesz bakłażany ? solisz przed obróbką ? Swego czasu robiłam makaron: bakłażan w kosteczkę, pomidory z puszki + feta.
Kłaczku - fajny murek - potem wrzuć fotki jak się to rozrośnie. Ja muszę kupić na balkon lawendę i pod balkon też bo niestety ale oprócz komarów mamy inwazje moli :-( moment i będę miała domową hodowle
Zoyka - pieluchy "basenowe" będą najlepsze. A Julka może ma jazdy na dłuższych trasach? Doczytaj dokładnie - ale wydaje mi się że jeśli możesz wyłączyć poduszkę to dziecko może jechać z przodu a dwa może środkowe siedzenie i widok tego co przed coś zmieni ?
Flo jak grillujesz bakłażany ? solisz przed obróbką ? Swego czasu robiłam makaron: bakłażan w kosteczkę, pomidory z puszki + feta.

.Ale szybko się rozeszło i bawiliśmy sie świetnie dalej było 4 maluszków Amelka ,Borys ,Krzyś i Szymek(to z rodziny szwagra bliźniaki) i dzieci średnie w liczbie 4 i podrostki w liczbie 3 tak ,że nie wiem czy dzieci nie było więcej jak dorosłych??.Ale ogólnie miło .Dziś z młodymi spędzałam dzień też fajnie teraz do rodziców Natalki pojechali maja jutro przyjechać na grila.Zoyka bardzo elegancki kolor
,a Julcia (no sama wiesz,że ja tą małą bym schrupneła
;-):-)fasolek jest więcej ,szparagowa zielona,żółta,mamut ,jaś itpitd ,a BÓB TYLKO JEDEN i tego się trzymajmy .Majuska bardzo mi przykro z powodu Patuni:-(w taką pogodę gorączka i inne świństwa to okropne.Kłaczku murek SUPER..Karenka kiedy jakąś fotę młodziaka dasz??.No nie pamiętam więcej co której ale pozdrowiaonka i buziory