reklama

Ciąża po 40

U nas tez po niedzieli, dziecko kolejny dzień nie śpi w dzień. Wczoraj padł a dziś siedzi u ojca na kolanach i ogląda bajkę.
Kłaczku - fajny murek - potem wrzuć fotki jak się to rozrośnie. Ja muszę kupić na balkon lawendę i pod balkon też bo niestety ale oprócz komarów mamy inwazje moli :-( moment i będę miała domową hodowle :baffled:
Zoyka - pieluchy "basenowe" będą najlepsze. A Julka może ma jazdy na dłuższych trasach? Doczytaj dokładnie - ale wydaje mi się że jeśli możesz wyłączyć poduszkę to dziecko może jechać z przodu a dwa może środkowe siedzenie i widok tego co przed coś zmieni ?
Flo jak grillujesz bakłażany ? solisz przed obróbką ? Swego czasu robiłam makaron: bakłażan w kosteczkę, pomidory z puszki + feta.

reklama
u nas kicha
Paćka ma jakiegos katastroficznego wira, gorączka, biegunka, brak apetytu ( na szczęście pije) maruderstwo i jeszcze się zaczeły pojawiac jej na ciele jakieś pęcherzyki z wodą, pękają i robi sie strup, taki rozlazły ( nie piszcie, że to może być ospa, bo raczej nie, dr google przewertowany wzdłuż i wszerz, raczej jakas wirusowa infekcja skóry ) jutro ide do pediatry, nie chciałam dziś na pogotowie jechać. Z rana zaległ rowniez Mars, słabica i biegunka, ja ledwo łażąc musiałam to wszystko ogarniać ..i jeszcze na dodatek mam PMSa......

Zoyka - Julka jest na prawdę taką rezolutna małą damą - super wygląda! Nam Alinka raczej nie wymiotuje w samochodzie, choć dwa razy jej się zdarzyło. Raz jak jechaliśmy do Dublina, a mała niedawno zjadła kaszkę (kaszka wróciła), a drugi raz jak monsz jechał dość szybko bardzo krętymi drogami (bo nas tak nawigacja wyprowadziła, a trochę się spieszyliśmy) i tez żoładek tego nie wytrzymał.
A tak nawiasem mówiąc - Kłaczek, Ania i inne dziewczyny mieszkające w UK - jak będziecie w Szkocji to polecam park krajobrazowy Galloway Forest Park. My przejeżdżaliśmy tamtędy jesienią, gdy drzewa były juz kolorowe i w dodatku było słonecznie - cudny widok.

Majuska - O shit ! Nawet nic mi nie przychodzi do głowy.

Na ospę była chyba już szczepiona wiec to nie ospa.

Leć do Pediatry i tyle.

Katrina ,Misia - M jeździ agresywnie, w zakręty wchodzi ze muszę się trzymać. Julkę bierze po kilkunastu kilometrach. W drodze do Ustki tylko raz jej się zdarzyło. Kiedyś po gołąbkach. Wtedy myślałam ze to ich wina. Dzisiaj nie dawałam jej na drugie śniadanko kaszki a kanapki.

Wykąpałam bobasa drugi raz dzisiaj. Po powrocie całe dno wanny było w piasku.Tak szalała w domu ze się spociła na maksa. ||Piecze mnie twarz, dekolt i plecy. Jak dobrze ze Julka była posmarowana. Niby chmur było a jednak woda odbija promienie.
Nakarmiła się sama , wzięła swojego psa pod pachę i poszła sama do łóżka.:szok:

Hej .Wczorajsze urodziny z gradobiciem .Grad jak jajka no nie kurze ale przepiórcze czyli i tak duże:wściekła/y:.Ale szybko się rozeszło i bawiliśmy sie świetnie dalej było 4 maluszków Amelka ,Borys ,Krzyś i Szymek(to z rodziny szwagra bliźniaki) i dzieci średnie w liczbie 4 i podrostki w liczbie 3 tak ,że nie wiem czy dzieci nie było więcej jak dorosłych??.Ale ogólnie miło .Dziś z młodymi spędzałam dzień też fajnie teraz do rodziców Natalki pojechali maja jutro przyjechać na grila.Zoyka bardzo elegancki kolor:tak:,a Julcia (no sama wiesz,że ja tą małą bym schrupneła:-D:tak:)Flo dzięki za cytat pana z warzywniaka "BÓB JEST TYLKO JEDEN" i nie ma co tu politeizm wprowadzac bo się nie da:no:;-):-)fasolek jest więcej ,szparagowa zielona,żółta,mamut ,jaś itpitd ,a BÓB TYLKO JEDEN i tego się trzymajmy .Majuska bardzo mi przykro z powodu Patuni:-(w taką pogodę gorączka i inne świństwa to okropne.Kłaczku murek SUPER..Karenka kiedy jakąś fotę młodziaka dasz??.No nie pamiętam więcej co której ale pozdrowiaonka i buziory:-D

Zoyka - to winą za pawiowanie Julki w aucie jak najbardziej może być sposób prowadzenia auta przez J. i to możesz śmiało jemu powiedzieć. A co do ospy - szczepienia nie dają gwarancji, ze dziecko na daną chorobę nie zachoruje, mogą za to złagodzić jej objawy i dziecko przejdzie tę chorobę łagodniej.

Majuska - ależ biedna Patunia, nie mam bladego pojęcia co to za wirusidło paskudne.

azula - super, że zabawa udana.

Kłaczek - patrzałki na kominku leżą i jakoś przeoczyłam fotkę - skrzyneczki super, a jakie roślinki w nich zasadziłaś?

reklama
Kłaczku znów samo się naprawi nie przejmuj się:tak:.Po co dziewczyny pytaja co nasadziłaś powinny wiedzieć ,że lady fuchsja nasadzi fuksji;-):-):-D,a te angielskie murki szalenie mi sie podobaja:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry