Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Aniu ja też imienin nie obchodzę .Może jakaś Barbórka czy Andrzej no to może jeszcze ale tak to w kalendarzach różne daty czasem nawet kilkanaście imienin niemniej ucałuj Wandeczkę i fajnie ,że ogród już kwitnący ,lodówka na "ścierwo "zakupiona;-)i remont wre
czekam na jakieś foty
nawet nie wiem kiedy jest Jakuba.Obowiazkowo! Na razie zasilam, opryskuje killerem na mszyce (co chwile pindy sa) i gadam do nich zeby sie ladnie sprawowaly.Kłaczek jest pod wrażeniem - jak rozrosną Ci te fuksje to zrób fotki :-)
oby antybol pomógł jak najszybciej i Paćka odzyskała zdrówko i humor a Ty spokój... 

ale wszyscy dookoła męczą mnie o to, co kupić Kacprowi na roczek - odrzuciliśmy pomysł pchacza, bo mam obawy, że jeszcze bardziej naszego grubaska rozleniwi, fotelik większy do samochodu już dostaliśmy, na kolejną zabawkę w stylu gra, śpiewa i świeci niespecjalnie mamy miejsce i chęć- tym bardziej, że w weekend Kacper miał okazję bawić takim hitem - zainteresowała go na całe 5min, po czym doraczkował do amstaffa 

Jasiek przyjaciółki pokochał chustowanie, ale przypomniała sobie o niej prawowita właścicielka i trzeba ją oddać... Magda ma już ergonomiczne nosidełko do którego w odpowiednim czasie planuje Jaśka przesadzić, póki co tylko chusta jest odpowiednia... Pomyślcie plis ;-)
i oczywiście uznał, że to świetna zabawka