reklama

Ciąża po 40

reklama
Biedna Patrycja:-(U nas dziś padało ,a ja wolę subsaharyjskie lato bo teraz to parówa i duchota i miliardy komarów:szok::wściekła/y:.Aniu ja też imienin nie obchodzę .Może jakaś Barbórka czy Andrzej no to może jeszcze ale tak to w kalendarzach różne daty czasem nawet kilkanaście imienin niemniej ucałuj Wandeczkę i fajnie ,że ogród już kwitnący ,lodówka na "ścierwo "zakupiona;-)i remont wre:tak::-Dczekam na jakieś foty:tak:

Hełoł :-)
całuski dla Wandzi.
Kubula nie obchodzi imienin :-D nawet nie wiem kiedy jest Jakuba.
Majuska - biedna Paćka - a panie ze żłoba nic Ci nie powiedzą. Kubula miał taką akcje z egzorcystą nocnym kiedyś - Kubula został w domu a Pani ze żłoba dopiero po kilku dniach nas poinformowała, że jedna z dziewczynek miała chyba wirusa ale rodzice przyznali się do tego dopiero po właśnie kilku dniach. Uroki żłobka.
Kłaczek jest pod wrażeniem - jak rozrosną Ci te fuksje to zrób fotki :-)

reklama
Majuska - biedne Paciątko... :no: oby antybol pomógł jak najszybciej i Paćka odzyskała zdrówko i humor a Ty spokój...

anka_d - imieninowe buziaki dla Wandzi:tak:
Ja obchodzę imieniny 26-go lipca - zawsze to jedna okazja więcej do imprezy:-D

Ogłoszenia parafialne...
Wiem, że temat był już poruszany milion razy:zawstydzona/y: ale wszyscy dookoła męczą mnie o to, co kupić Kacprowi na roczek - odrzuciliśmy pomysł pchacza, bo mam obawy, że jeszcze bardziej naszego grubaska rozleniwi, fotelik większy do samochodu już dostaliśmy, na kolejną zabawkę w stylu gra, śpiewa i świeci niespecjalnie mamy miejsce i chęć- tym bardziej, że w weekend Kacper miał okazję bawić takim hitem - zainteresowała go na całe 5min, po czym doraczkował do amstaffa :-D
Macie jakieś podpowiedzi? Sorry, że po raz enty o to pytam :zawstydzona/y:
Sprawa druga - nie macie wśród znajomych mamusiek takiej, która pożyczyłaby chustę na 2-3mies?:sorry2: Jasiek przyjaciółki pokochał chustowanie, ale przypomniała sobie o niej prawowita właścicielka i trzeba ją oddać... Magda ma już ergonomiczne nosidełko do którego w odpowiednim czasie planuje Jaśka przesadzić, póki co tylko chusta jest odpowiednia... Pomyślcie plis ;-)

A ja muszę ukrócić palenie mamy i Pawła na balkonie, dziś nie wiem skąd Kacper wyciągnął zapałki:wściekła/y: i oczywiście uznał, że to świetna zabawka :-D
Zobacz załącznik 568062

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry