reklama

Ciąża po 40

Majuska on w tych sprawach nie komentuje. Jak byl pierwszy raz to powiedzial, ze pani nie pozwolila mu jesc kanapki bo powiedziala, ze przerwa sie juz skonczyla wiec tu poprostu nie wiedzial o co w przerwie chodzi, jego wina. Ale cala reszta to nie mysle, ze kreci.

klaczku padlam dzis! Ogladam ubranka w NoName i patrze a tam kolorowe spodnie CHINOS...no padlam trupem hehehehe, nie wiedzialam ze one sie tak poprostu nazywaja, myslalam ze sama nazwe przypasowalas jako, ze Chinole chodza w tym ;-)

reklama
Cześc zaniedbuje bo korzystam z dojrzałego LATA i nawet sie jeszcze opalam:-).Dziewczyny kwiaty sliczne.Ollena fakt pogadaj z kobitą bo dzieci to wiadomo nie zawsze i nie dokładnie rozumieja no jak choćby nie zjedzona kanapka na przerwie.

Hełoł ...
Zoyka wszystkiego najlepszego imieninowo :-)
Miałam siedzieć na imieninach ... na imprezie (teraz grill) wylądowałam na pogrzebie. Jakoś nie miałam już ochoty jechać na NIC.
Jak Kubula zaśnie to mam szanse na miły wieczór - mam dobry ser, oliwki, roladki z łososia i dobre wino.

hełoł :-D
ale tłok :-D
słonecznie wiec mam nadzieję na jakiś spacer dłuższy ? zobaczymy.
Na razie zupka sie gotuje, pranie pierze, m. wysłany ponownie na zakupy bo zapomniał kupić pomidorów
aa jeszcze cała chałupa w torach, a ciuchcia Tomek w schowku w jeździku - Tomek nr 2 bo nr 1 zaginął w akcji ... czy już nigdy nie odzyskam swego życia, spokoju i porządku rzeczy :-D

Misia tamtego nie odzyskasz bo odkąd jest Kubula zyskałaś nowe życie :)))))))))))))

Wstałam z wielkim bólem głowy. Jakby mi kto siekierę wbił na samym czubku i nią ruszał z impetem. Ibuprom słabo pomógł.

Muszę iść z Julką i z bólem głowy na zakupy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry