katrina115
Potrójna Mama
Zoyka - to była taka z ciągnącym się zółtym serem???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zoyka - to była taka z ciągnącym się zółtym serem???
coraz to więcej tych specjalistów do tego musze miesiac poczekac bo w tym jużnie dam rady zapłacić za okulary:-(.Okulista sam doradził co by do NFZ tu nie jechać by podbic recepte bo wiecej wyjeżdżę pieniędzy niż dostane zniżki.I tak NFZ korzysta
Amelia chyba ząbkuje w nocy musiałam jej zapodac czopka bo miała gorączkę budziła mnie kilka razy swoim płaczem w dzień jest marudna ale śpiki sa tylko jak popłacze czasem kaszlnie ale też jak se za dużo pokrzyczy raczej chora nie jest więc zęby pewnie trójki zostana okupione jej i moim cierpieniem:-(
i świetnie sie dogadujemy
Mam ubaw jak złoto:-) Poza tym moje dziecię dostało pseudonim Pani Porządnicka, zauważyliśmy, że się z niej robi taka mała pedantka, zawsze musi domknąć dokładnie wszystkie drzwi, jak się nie domkną, to trzeba wrócić i poprawić, bramkę na schody też, buty po spacerze równiutko ustawione muszą zostać, wieczorem sama do kąpieli się rozbiera i skarpety wkłada skrupulatnie do zdjętych wcześniej bucików, umieramy ze śmiechu z niej
No i gada, coraz więcej, powtarza po nas, jest z siebie bardzo dumna :-)