reklama

Ciąża po 40

reklama
Cześć,

A co tu taka cisza? Czyżby wszędzie wyszło słońce tak jak u nas ?

Olena - biedna Mijka. Ale cóż robić, jak trza to trza.

Zrobiłam zupę ze świeżej brukselki.

zupa ze świeżej brukselki

Dla mnie :pycha. Zmodyfikowałam tylko dodając serek topiony śmietankowy w kiełbasce.
Jest kremowa o posmaku maślanym.

Byłam u okulisty przepisał mi okulary do czytania .Do chodzenia na razie nie chciałam .Mam na obu oczach niewielka katarakte i bedę musiała już okulistę na stałe wpisac w charmonogram wizyt u lekarzy:eek:coraz to więcej tych specjalistów do tego musze miesiac poczekac bo w tym jużnie dam rady zapłacić za okulary:-(.Okulista sam doradził co by do NFZ tu nie jechać by podbic recepte bo wiecej wyjeżdżę pieniędzy niż dostane zniżki.I tak NFZ korzysta :wściekła/y:Amelia chyba ząbkuje w nocy musiałam jej zapodac czopka bo miała gorączkę budziła mnie kilka razy swoim płaczem w dzień jest marudna ale śpiki sa tylko jak popłacze czasem kaszlnie ale też jak se za dużo pokrzyczy raczej chora nie jest więc zęby pewnie trójki zostana okupione jej i moim cierpieniem:-(

Ale echooooooo:shocked2:

My sobie siedzimy w domku wciąż, u mnie w cięciu posucha zapanowała, więc do Łańcuta nie pojechałam, na szczęście nie zawiedli mnie moi stali klienci i mam robote na cały weekend u siebie;-) Dlatego też wykorzystuję na maksa każdą chwilę z Paćką, teraz byłyśmy na jesiennym spacerku , no i utłumiłam ją spać. mamy nowa zabawę, jedna z maskotek - żaba, rozpruła się z tyłu i wkładam do głowy palce i mam kukiełkę, żaba jest w stanie namówic Patrycje na wszystko, tak więc porozumiewam się z moim dzieckiem za pomoca maskotki:-D i świetnie sie dogadujemy:-D Mam ubaw jak złoto:-) Poza tym moje dziecię dostało pseudonim Pani Porządnicka, zauważyliśmy, że się z niej robi taka mała pedantka, zawsze musi domknąć dokładnie wszystkie drzwi, jak się nie domkną, to trzeba wrócić i poprawić, bramkę na schody też, buty po spacerze równiutko ustawione muszą zostać, wieczorem sama do kąpieli się rozbiera i skarpety wkłada skrupulatnie do zdjętych wcześniej bucików, umieramy ze śmiechu z niej:-D:-D No i gada, coraz więcej, powtarza po nas, jest z siebie bardzo dumna :-)

Hej,
Mia za to nie spala caly dzien. Nie to zeby byla marudna ale nie widzi na oczy.. Podejrzewam, ze to skutki uboczne szczepionek, dostala wczoraj 4 a raz. Jest przed 18 i zaraz idziemy sie kapac.
Ja tez jestem nieprzytomna, ciagle chce mi sie spac i tylko bym lezala... marze o dniu w lozku z ksiazka i gazeta.

reklama
Ollena a jakie Mia miała teraz szczepienia? My idziemy w poniedziałek i młoda ma napisane, że ma szczepienie 6+1, pneumo, meningo, ospa, MMR. I się właśnie zastanawiam, czy chcą dać wszystkie od razu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry