katrina115
Potrójna Mama
Zoyka - Flo ostatnio kupowała pralkę.
Flo - powiedz jak się sprawdza opcja Pupil???
Na g muszę się pochwalić...
Flo - powiedz jak się sprawdza opcja Pupil???
Na g muszę się pochwalić...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od września poszłam na prawko
....aaaa jeszcze kiedys zrobiłam ryske na drzwiach firmówki o jakis pałąk metalowy;-), ale to sie nie liczy, na firmówkach można;-)

chyba, że akurat tym razem jesteś absolutnie pewna...
ile mogę pisać, że urypanam i zmęczonam? 

a ukochaną rodzinną Dżecię czyli 20 letniego VW Jettę sprzedać w obce ręce - zaparłam się i zrobiłam prawko, byleby Dżeci nie oddać. Zaraz po odebraniu prawka pojechałam z dziadkiem na działkę, gdzie Dżecia zimowała (to było w styczniu) i sama (no z dziadkiem w charakterze eskorty w drugim samochodzie
) wrócilam do Warszawy - 70km
Dżecia to był kawał samochodowej mendy z duszą - popsuło mi się w niej wszystko co mogło popsuć, byłam specjalistką od spalonych sprzęgieł, uszkodzonych klamek, nagrzewnic, poduszek pod silnikiem itp. Miała ręczne ssanie, nie miała wspomagania kierownicy i była piękna
W końcu jednak i tak poszła w obce ręce, a ja z pracy dostalam służbową roczną Vectrę ze wszystkimi bajerami
Różnica była znacząca 

...miałam kiedys Polo,oczywiście nastolatek, był cudny, turkusowy metalik, mówilismy na niego Błękitny Szerszeń, padł mi w nim silnik, bo nie wymieniłam rozrządu, naprawa kosztowała całą moją ówczesną wypłatę
ale tak poza tym to prez 3 lata jazdy nawet oleju ani raz nie sprawdziłam...kochany był:-) aaa ....Zoyka...jestem pod wrażeniem tworczości Julki, w tym na prawdę jest jakiś zamysł i wogóle, cóż za skrupulatność)))