reklama

Ciąża po 40

reklama
leć Andzike leć, w końcu żuczek wiecznie jeździł nie będzie:-D:-D

Katrina stuknę się herbatką, gdyż też jakoś tak mnie na nią naszło, na szczescie bez bolącego brzuszka:-)

Jestem genialna!!!! naprawiłam pralkę :-D....tzn. wpadłam na pomysł, żeby odkręcić filtr...czegóz tam nie było:szok::szok::-D...praleczka juz ładnie pierze drugie pranie :-p..ale nie omieszkam oczywiście zaraz zadzwonić do starego i opisać jak to przyszedł specjalysta i wziął 3 stówy za naprawę..a niech się przelęknie, a co !:-D

cześć
ja dziś zdechła strasznie :no:. Psychicznie wszystko ze mną w porządku, może ja jaka wyrodna jestem ale nie kupuję tej aniołkowej retoryki i tym podobnych klimatów. Fizycznie czuję się jak wyrżnięta ścierka i , jak mawiała moja babcia "słaba jak *****". Ale to też przejdzie, na razie się nażarłam panadolu i leżę.

Katrina - dobrze pamiętasz, Beko. Co do Pupila do tej pory użyłam raz, i wydawało mi się że faktycznie to działa. Dziś wrzucę drugie pranie z opcją Pupil, bo mi się suki wybarłożyły na pościeli.
Zoyka - no no, podziwiam Julkę. Maks ma raczej rozmach w sprawie rysowania - rzuca kredkami przez cały pokój :-). No ale ma jeszcze parę miesięcy żeby osiągnąć Julkową precyzję.
Andzike - Touran mi się bardzo dobrze kojarzy, jeździliśmy takim po Sycylii, fajne autko i bardzo pakowne! Trzymam kciuki żebyś się szybko takiego "dorypała".
Majuska - :-D geniuszu techniczny! To Ty nie wiesz, że przy sierściuchach ten filtr to się właściwie ciągle czyści? Pewnie, wkręć chłopa na te trzy stówki, niech se nie myśli!
Hidi - witaj, rozgość się i szybciutko zachodź w ciążę!

Ostatnia edycja:
Flo przypominam, że ja mam tylko 4 sierściuchy, więc muszę rzadziej niż TY:-p...słaba jak co??? bo wygwiazdkowało całe fajne słowo:-D
Jako, że Kasi wspaniałomyślnie dałam auto na dzis, poszłam do GSu na nogach...w drodze powrotnej zlało mnie niemiłosiernie, kurna co jest:no:, chyba pół fajnego dnia nie było od początku września, wciąż leje , szaro i buro......:-(

Majuska - jak g ó w n o . Nie wiem skąd się babci takie powiedzonko wzięło, ale jakoś do mnie przemawia. Miała jeszcze drugie, że ktoś się kręci jak g ó w n o w przerębli, ale to już bardziej zrozumiałe.

Hełoł :baffled:
ja sie dziś czuję jak k u p a w majtach :-(
Flo - widzę, że nie masz suwaczka - współczuje.
Pragnę tylko donieść , że Kubula kilka dni temu (chyba z okazji 25 miesięcy) narysował regularne KÓŁKO :szok:
a teraz idę popracować bo mam jeszcze trochę papierów do przepchnięcia.

Cześć,

U nas na zmianę słońce i deszcz.

A ja znowu samochwałą będę. Wróciłysmy znowu z sesji fotograficznej Julii. Ta sama firma zaprosiła ją na kolejne zdjęcia. Tamte były ponoć na próbę i ją wybrali do głównej sesji. Dzisiaj była w czterech odsłonach. Potem Babeczka zrobiła nam juz sesję prywatną na zielonym dywanie z maskotkami. Czekam teraz z niecierpliwością na zdjęcia.

Flo
- wypoczywaj kochana. Relaksuj się i dogadzaj sobie ile tylko chcesz.

a swoją drogą..Katrina to ma pamięć. !

Majuska
jesteś genialna !

reklama
Jak nie pisza to nie piszą:no:A jak sie rozpiszą to czytania,a czytania:szok:Zoyka Amelka na razie jak Maksik Flo ma rozmach w rysowaniu;-)Ja równiez czekam na wyniki Juliowej sesyjki:-D.Flo odpoczywaj czuj się lepiej nie jak w babcinym powiedzeniu:tak:Katrina zostaniesz nasza przewodniczka do wodopoju tylko słonice o takiej pamięci moga być przewodnikami stada;-):-):szok:masz fantastyczna pamięć:tak:Majuska przy kundlosach,kiciusiach,błotku ,nie sprawdzanych kieszeniach i pralce filtery się zapełniają ,więc czasem trzeba je odkręcać.Fajny pomysł na wytarganie od M kasiory;-):tak::-DHidi no właśnie jak Kłaczek powróci bedziesz musiała przejść inicjację na 40-tkach (pisz jak masz pytanka i w ogóle pisz :-))Ollena wracaj na BB :-pAnka ta od D jednak o neta mogłaby sie postarac.Aniu pozdrawiamy Cię:-DAndzike ja też jakoś lubie VW mamy opla astrę też fajna i TAKA DUŻA:tak::-)można by nia np wersalkę przewieść ,a to się liczy:tak:I faktycznie co dzień kida z nieba takie coś co się deszcz nazywa :wściekła/y:ładnie było do południa teraz padało i przestało ale chyba znowu zacznie i nawet do piaskownicy nie da się z dzieckiem wyjść:-(o ulubionej zjeżdżalni już nie wspomnę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry