Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

....tzn. wpadłam na pomysł, żeby odkręcić filtr...czegóz tam nie było

...praleczka juz ładnie pierze drugie pranie
..ale nie omieszkam oczywiście zaraz zadzwonić do starego i opisać jak to przyszedł specjalysta i wziął 3 stówy za naprawę..a niech się przelęknie, a co !
. Psychicznie wszystko ze mną w porządku, może ja jaka wyrodna jestem ale nie kupuję tej aniołkowej retoryki i tym podobnych klimatów. Fizycznie czuję się jak wyrżnięta ścierka i , jak mawiała moja babcia "słaba jak *****". Ale to też przejdzie, na razie się nażarłam panadolu i leżę.
geniuszu techniczny! To Ty nie wiesz, że przy sierściuchach ten filtr to się właściwie ciągle czyści? Pewnie, wkręć chłopa na te trzy stówki, niech se nie myśli!
...słaba jak co??? bo wygwiazdkowało całe fajne słowo
, chyba pół fajnego dnia nie było od początku września, wciąż leje , szaro i buro......:-(
A jak sie rozpiszą to czytania,a czytania
Zoyka Amelka na razie jak Maksik Flo ma rozmach w rysowaniu;-)Ja równiez czekam na wyniki Juliowej sesyjki
.Flo odpoczywaj czuj się lepiej nie jak w babcinym powiedzeniu
Katrina zostaniesz nasza przewodniczka do wodopoju tylko słonice o takiej pamięci moga być przewodnikami stada;-):-)
masz fantastyczna pamięć
Majuska przy kundlosach,kiciusiach,błotku ,nie sprawdzanych kieszeniach i pralce filtery się zapełniają ,więc czasem trzeba je odkręcać.Fajny pomysł na wytarganie od M kasiory;-)
Hidi no właśnie jak Kłaczek powróci bedziesz musiała przejść inicjację na 40-tkach (pisz jak masz pytanka i w ogóle pisz :-))Ollena wracaj na BB
Anka ta od D jednak o neta mogłaby sie postarac.Aniu pozdrawiamy Cię
Andzike ja też jakoś lubie VW mamy opla astrę też fajna i TAKA DUŻA
:-)można by nia np wersalkę przewieść ,a to się liczy
I faktycznie co dzień kida z nieba takie coś co się deszcz nazywa
ładnie było do południa teraz padało i przestało ale chyba znowu zacznie i nawet do piaskownicy nie da się z dzieckiem wyjść:-(o ulubionej zjeżdżalni już nie wspomnę