My dzis, pogoda nadal piekna :-)
Zobacz załącznik 585002Zobacz załącznik 585003Zobacz załącznik 585004
Zobacz załącznik 585002Zobacz załącznik 585003Zobacz załącznik 585004
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na razie chciałam tylko do czytania.Jako tako widzę nie obijam się o ściany więc sobie darowałam takie do noszenia.Według mnie używając protez oko przestaje intensywnie pracować .No cóż jednak już nie dało rady
.A by przeczytać jakiś drobny druk np na opakowaniu musiałam czytać przez lupę ,a czytanie dla przyjemności skończyło się ponad rok temu.Potem pewnie operacja na zaćmę mnie czeka.Ty tez idź bo astygmatyzm to wada wrodzona i teraz tylko będzie gorzej bo zmiany w oku tak jak w całym ciele niestety postępują ale na gorsze:-(U nas rano był szron na dachach
Powinnam chodzić w okularach od 5-6 roku życia ale jakoś dawałam radę. No ale chyba czas zacząć nosić okulary. Będzie mi się wygodniej czytało
Ale dobre że Ci dobrze służą.
zastanawiam się co mi "sprzedała" w genach.
Jajecznica na kurkach - może to nie jest dobra koncepcja dla mego żołądka ale musiałam zrobić sobie odpust od owsianek i kleików

zaraz lecę na zakupy, a potem znikam w kuchni.
byliśmy w środę na MMR (masakra, dopiero dziś odzyskałam "swoje" dziecko - ostatnie kilka dni to było marudzenie, przytulanie itp). Lekarz go obejrzała i zawyrokowała, że zamiast czwórek pod skóra widać kły
Biedniutki jest strasznie, nie dość, że zęby mu dokuczają, że szczepionka, to jeszcze wczoraj wieczorem zaczął pokasływać
Jak nie urok to sraczka ....
Nie wiem dlaczego co najmniej jedna pobudkę musi mi zrobić
.Misia jaskra i zaćma to częste przypadłości związane z wiekiem.Np zaćma która już jest u mnie co prawda maleńka jest dość częsta u ludzi po 60-tce,a grzyby choć smaczne bywaja ciężkostrawne niestety:-(
staram się trzymać dietę więc jakoś daję radę. Kocham czerowne wino i śmierdzące sery
i czekoladę ale moje trzewia jakoś nie koniecznie
Muszę iść na USG jamy i tyle. Ale jakoś czasu nie mam.
u nas dziś 5 stopni było jak szykowaliśmy się rano na spacerek
mam -5,5, tatuś mi sprzedał chyba, bo on dobił do -11dioptrii, nosze soczewki, w goglach czuje sie okropnie, bok obrazu mi znika, mam nawet zawroty głowy czasem , poza tym paruja, spadają, odkształcają się..nie nawidze okularów....