Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jedno z najbardziej upokarzających badań jakie człowiek wymyślił
a u mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na trzustkę. Miałam kiedyś zapalenie śluzówki żołądka i objawy były inne.
zresztą moje przyrodnie rodzeństwo tez ma ten bonus.
która tak ją leczyła że ma i jaskrę i zaćmę. Dopiero jak prawie oślepła łaskawie zmieniła lekarza. Ale teraz znów chodzi do nawiedzonej pani dr bo jest taka MIŁA a ze z niej taki okulista jak ze mnie baletnica to zupełnie bez znaczenia.
.Pani żaba:-)Wada wzroku:-(Kasztanów już nie bede zbierać bo psy rozgryzły pożarły i wyrzygały
.Okulary do czytania mogą być
do codziennego użytku faktycznie ciężkostrawne;-).Ja nawet myslę ,ze to dobrze,ze okulista juz sie tej zaćmy dopatrzył(nie każdy by to uczynił) mam szanse na kontrolowanie jej rozrastania się.Miałam kamienie na woreczku więc przez moja mądrą mamę odradzała mi operacje i leczyć chciała ziołami 
( w sumie przez własna głupotę bo się bałam operacji) męczyłam się z prawie conocnymi atakami prawie co wieczór(noc) ponad miesiąc W końcu poszłam wydłubali 3 kamienie wielkości ptasich jajeczek.W pewnym wieku ilość lekarzy specjalistów dziwnie się zwiększa

:-
obejrzałam kasztany i Żabę
Panią Żabę oczywiście.
o kolono nawet nie chce słyszeć chociaż na pewnym etapie bólu i cierpienia zrobisz wszystko żeby przestało. 
..mnie by końmi nie zaciągnęli. Nie uważacie, że to straszne tak myśleć, że po 40 to juz tylko mamy w sobie chorób szukać..ja pierdzielę, nie szukam;-)