reklama

Ciąża po 40

szczerze powiedziawszy gdyby nie m. to zapewne bym przegrzała Kubulę :-D chociaż z drugiej strony pamiętając jak mnie moja matka ubierała to jednak hibernacja :-D
dziś: bodziak z krótkim rękawem, koszulka z długim - z grubszej bawełny, kurteczka: bawełna + podszewka z dzianiny bawełnianej. czapka w kieszeni, szalika pozbył się w domu :-D oczywiście spodnie - zwykłe bez żadnego ocieplenia. Mamy zestaw polarów, bluz cieniutkich i grubiutkich :-D Do żłoba wkładam mu cieplejsza kurteczkę:
KURTKA Z KAPTUREM - Płaszcze - Chłopiec (2 - 14 lat) - Dzieci | ZARA Polska
idealna na taką pogodę i chłodne ranki.
jak się zrobi chłodniej to mamy taką:
KURTKA BASIC NA SUWAK - Płaszcze - Chłopiec (2 - 14 lat) - Dzieci | ZARA Polska
nie mam koncepcji jak przekonać swego syna do szalika :baffled: kupiłam mu dwa fajne kominy, szalik, ma cały zestaw chustek i nie ma takiej możliwości żeby mu to założyć... podobnie z czapkami. na klej mam mu zamontować ?

reklama
Heloł wieczornie:-)
Impreza, impreza i po imprezie, gdzie te czasy, kiedy nawet do głowy by na mnie przyszło robić urodziny w niedziele, bo wiadomo, że w poniedziałek nikt by do pracy nie dotarł:-D
majuska - żaba boska :-) ale bardziej zachwyca mnie kurteczka Paćki, sama chętnie bym sobie taką kupiła:-)
azula, misia - ja jestem krótkowidz + mam mały astygmatyzm, który wyparłam :-D po domu często chodzę w okularach, szczególnie w weekendy, ale jak mi się coś stanie z soczewkami i nie mam zapasu, a muszę wyjść do świata zewnętrznęgo to jest masakra :-D
misia - w "darach" znalazłam taką fajną polarową chustkę, taki trójkąt zapinany na karku na rzep :tak: może coś takiego Kubula by zaakceptował?
Zoyka miałam już wcześniej napisać :-D Julka jest za ładna do tych koszmarnych sukienusiek ze zdjęć:-D nikt nie zwróci uwagę na towar czyli sukienki skoro taka śliczna modelka będzie je reklamować :-) z niecierpliwością czekam na sesję w jakichś bardziej życiowych ciuszkach:tak:
Kacper coraz częsciej chodzi sam, ale dziś przecenił swoje siły, zabrakło mu 5cm, żeby się złapać stolika, stracił równowagę i pacnął na podłogę :baffled: rozpacz była taka, że chyba cały blok słyszał:sorry2:

Andzike- Julka została modelka firmy Krasnal a oni niestety maja takie właśnie ubranka, elegancja i do chrztu. Innych ofert modelingu nie dostała jeszcze :-D

Andzike - Kuba zaczął chodzić tak z 2 może 3 tyg. temu. Teraz zasuwa sam aż sie za nim kurzy. Już nawet na dworze za piłką sam maszeruje - tak, że to u Was też tylko bardzo krótki etap przejściowy.

Gratki dla chodziarzy!!!

Nie wiem czy wiecie, ale Pani Żaba została ostatnio zszyta przez Kasię ( z tyłu była rozpruta powiększająca się dziura ) bo juz wstydziła się z nią jeździć z Patrycją do żłoba, a i stary napomknął, że kiedyś w sklepie spotkał znajomą i tak się dziwnie przyglądała rozprutej Pani Żabie:-D:-D

Nie oglądałm dziś Przepisu, świadomie, zaczął mnie nudzić, nie uważacie, że juz tak na siłę to ciągną, te idiotyczne problemy Anki i Jerzego i fochy ich bachorów:sorry2:...oglądaliśmy ze starym Must be the music i powalił mnie zespół Roots Rockets, będe im kibicować:-)

Majuska - mój stary trafił na Mistrzostwa Europy w/na żużlu i niestety ani Must by... ani "Przepisu.." nie widziałam.

A co do chodziarza to mnie zaskakuje - z dnia na dzień skubaniec mały jest coraz sprawniejszy. Podnoszenie zabawek ze stania (schylaniem się) opanował w 2 dni, obracanie się, zamiast zawracania, tak samo - dłłłuuuugo trwało zanim się zebrał, ale teraz "idzie jak burza". W piątek wieczorem grał z kolegą w piłkę - dosłownie. Kacper jest 2 tyg. starszy, ale zaczął chodzić sporo wcześniej i tak razem maszerowali do piłki, jak Kacper pierwszy doszedł, to ją kopał, a jak Kuba to podnosił ja do góry i rzucał przed siebie. Potem był problem, żeby wrócić do domu. Ładnie było i ciepło, więc poszaleliśmy chyba do 8-mej, albo i dłużej.

ANdzike zobaczysz jak Kacper niedlugo bedzie biegal :-)

Majuska no przeciagaj troche ale Zabcie niezmiennie boskie wiec ogladam co niedziele i nie moge sie doczekac:-) wczoraj tez sie usmialam kilka razy:-)
Zreszta nie ma co robic w niedzielne wieczory wiec sie oglada.

Katrina o co chodzi? co ma brak meza do Przepisow i innych takich?

Zoyka wysylaj Julke do innych normalnych sesji. Chocby Flawless i rozne takie czesto potrzebuja dzieciakow, Julka bylaby idealna i jestem pewna, ze jakies ubranka by wpadly :-)

reklama
Ollena, Katrina miała na myśli zapewne to, że mąż opanował telewizor oglądając jakiś Żużel, w związku z tym, ona nie mogła swoich progamów pooglądać;-) A ja juz nawet żabciami sie znudziłam, zwłaszcza, że Żabcię męska obrzydził mi fakt, iż w realu kręci on z niejaką W. Rosati, do której nie pałam jakąś wielką sympatią;-)
Zoyka a Tobie jak idzie Grey ???:-D

Miłego dzionka!!
U na ssłonecznie, ale rano trawka wokół domu była lekko oszroniona:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry