reklama

Ciąża po 40

Cześć,

I znowu poniedziałek. Nie wiem za co się zabrać tyle mam różnych spraw.

Majuska - czytam w wolnych chwilach. Wciągnęło mnie ale wolnych chwil mało.

Milego dnia. U nas jakby pochmurnie. M rano był w sklepie po chleb to ręce mu skostniały. Jesień...

reklama
czesc i czolem

Ollena - dokładnie jak Majuska napisała - kto ma pilota, ten ma władzę - TV jest jeden w domu, więc ja opanowałam stanowisko przy lapku ot, taka tam zależność...

Wszystko mnie boli - Misia to zdecydowanie znak, żem juz po 40-stce!

A ja zrozumialam, ze maz katriny pojechal na zuzel do Rzeszowa jak kilku moich znajomych stad, pomyslalam ze moze ona bez meza nie lubi TV ogladac ;)

Majuska co do Zabci i jego zycia prywatnego to nie wnikam, wazne ze daje jazzu na ekranie a co o sobie tam robi poza to jego broszka;) Zaden serial nie jest teraz ani troche smieszny wiec ten jedyny zostal, mowia ze ostatnia seria i troche mi smutno bo o ile losy Anki i Jerzego robia sie nudne to reszta jest smieszna.. O, Pola i jej ciaza! :-)

A co do 'wszystko bolenia' to ja tez tak czesto mam wiec to chyba nie oznaka, ze jestem po 20-tce? ;-)

Ostatnia edycja:
No śliczny słoneczny dzień .Szkoda ,że nie za ciepły:-(.Gratki dla chodzących chłopaków Kacpra i Kuby:-)Zoyka ,a dostałaś jakieś ciuszki dla Julki.No nie ma za bardzo z czego wybrać ale białą kurtkę dało by się wykorzystać.Jak pisze Ollena może jakiś lepsiejszy modeling się trafi.Misia dla Kubuli proponuje bawełniane golfiki.Ja obecnie sama i Amelka też paradujemy w golfach.Nie mam problemu u Amisi z szalami,apaszkami ale wiadomo ,że to lubi sie przesunąć ,a golfik jest na miejscu więc apaszka na golfik dodatkowo bardziej jako ozdoba ale dodatkowo chroni przed wiatrem .O dziś wiatr potężny:tak:

Ja Ci mowie Zoyka startuj z Julka w bardziej zyciowych sklepach ;-) no jesli Ci zalezy oczywiscie :-)

Ja mam mnostwo papierologii do uzbierania, dokukenty powypelnialam i bedziemy sie starac o irlandzki paszport.
Reszte dokumentow wysylamy 'mamusi' do sponsorstwa..

Ollena czyżby jednak ??? Wielka wyprawa Kolumba???:-DA u nas :-):tak::-D 100_1780.jpgMniam mniam:tak:

Załączniki

• 100_1780.jpg
    100_1780.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 71
Olena - nie mam pojęcia jak .

Azula - tylko nie częstujcie tymi kaniami Amelki. Po ostatnich przypadkach zatrucia grzybami u dzieci , nie chcę o grzybach słyszeć nawet.

Hełoł :-d
Azula czyje to zbiory ? Twoje ? Gratuluje. Nie znam się na grzybach - kupuje na targu kurki i rydze - te znam, reszta musi mieć napis więc w sklepie nabywam :-D do lasu nie miałabym odwagi się udać jednak :baffled:
Katrina chyba masz racje - myślisz że doszłyśmy już do etapu pt. jeśli się budzisz i nic cię nie boli to znaczy że umarłaś ?? mam nadzieję, że daleko droga przed nami do tego etapu :-D
Ollena ale z tego USA do PL nieco daleko :baffled:
Majuska Kubula ma tylko natręctwo ciuchchciowe :-D

Dziewczyny zanim ja wyjade do USA (jesli wyjade) to bede miala jakies 37 lat, wiec prawie 40. Nie wiem jak Wy ale mnie sie podoba wizja drugiej mlodosci w cieplych krajach.
Ale okaze sie jeszcze jak bedzie, papiery zlozymy i bedziemy czekac, w miedzyczasie polecimy na wakacje, niech Mars zobaczy jak tam jest i czy mu sie podoba.

Azula fajne grzyby, ja kurki uwielbiam i maslaczki..mmm.. Moi rodzice na grzybach byli, uzbierali mnostwo, babcia juz suszy, bedzie boska Wigilia ;-)

Zoyka nie wiesz jak? Hmm trzeba o tym poczytac, sprobuje poszperac na dniach.

reklama
Zoyka to są kanie jedne z najszlachetniejszych ale Amelka ich nie jadła bo już spała.Trochę na grzybach się znamy.Grzyby się zbiera potem oporządza jak coś według mnie jest nie halo z grzybem wywalam .Zbieram od dziecka i jem od dziecka i żyjemy.Dla tak małego dziecka jednak ciężkostrawne dlatego Amelia na razie ich nie dostaje.Ostatnio jadła tylko kasze gryczana z sosem grzybowym (maślaki i borowiki) .Zbiera na razie M przy Amelce ciężko trochę.Pogratuluje mu misia od Ciebie:-DJutro urodziny śp Zbysia już dziś byłam na cmentarzu dlaczego wciąż płaczę jak zbliżają się jego urodziny ,data śmierci albo np święta czy kiedyś to minie:-(miałby 23 lata

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry