Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

puszcza się, przechodzi przez pół pokoju, po czym robi efektowny rzut na narożnik/fotel/szafkę/mnie...
niesamowite uczucie obserwować go jak chodzi, Paweł się mało nie popłakał
Żuczek w sobotę trafił do mechanika, po tym jak odmówił współpracy przy próbie odpalenia. Mechanik dziś powiedział, że rokowania są bardzo złe, żeby nie powiedzieć beznadziejne, coś z silnikiem, w środę będziemy wiedzieć czy jest sens go reanimować:-( Do Miasteczka mam beznadziejny dojazd komunikacją, dziś jechałam taksówką, ale szkoda mi kasy, więc właśnie obmyślałam alternatywne sposoby dostania się fabryki i wyszło mi, że najlepszą opcją jest kolejka
Jutro premiera, zobaczymy czy się nie zgubię na stacji, bo prawdę mówiąc nigdy jeszcze nie jechałam miejską kolejką 

Kubula raczkował i na pewnym etapie zaczął stawać na środku pokoju próbując łapać równowagę, czasem padał na pupę i to trwało trochę a potem ruszył
Nie chodził za rączkę, przy meblach, przy zabawkach - jeździk dostał dopiero jak chodził już.
Jechałam kiedyś w wawce - dasz radę ale odezwij się jak dotrzesz do fabryczki żebyśmy miały pewność że nie zaginęłaś w akcji.
.Dzisiaj z racji ,ze pogoda nadal choć zimna jest słoneczna mam nadzieje iść znów na cmentarz
Co do grzybów to jak pisałam sos grzybowy czyli raczej nie sam grzyb .Pieczarki i boczniaki to też grzyby ,a że ktoś bezmyślnie zalicza do warzyw
.Grzyby są ciężkostrawne maja nikłe wartości, pod wzgledem witamin zero ,trochę soli mineralnych ale za to SMAK.Według mnie jakoś ciut sie da to jest OK bo nawet pieczarek niewiele dawałam ale na milion procent sprawdzonych.