Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Andzike - no to dawaj kawę i opowiadaj jak to było.
Kłaczku - no to jest cycek i szyja, gratuluję! Jakieś jeszcze elementy anatomii? Moje dziecko na "pokaż język" wsadza sobie palec do paszczy :-)
Pogoda cudna, słońce, z sypialni mam widok na Tatry.

Swietne. Nowych elementow nie ma, poza tym, ze moje dziecko wczoraj wieczorem, w przytomnosci naszego znajomego, zdjelo mi z d... spodnie i majtki.
Zlapal mnie za ciuchy na tylku bo sie wspinal na fotel, a ja siedzialam na podlokietniku - dresy na gumce poszly w dol jak zagle na rejowcu. Slawek dyplomatycznie twierdzi ze patrzyl w TV, a mlody nie uprzedzil w pore. Mam nadzieje ze nie cygani. 

obrobiłam się trochę to Wam opowiem.
mając dość mojego marudzenia
nt zawożenia Kacpra do mamy autobusem i ogólnego niezadowolenia z braku czterech kółek już dzień wcześniej spotkał się z włascicielami (mieszkającymi w naszym bloku), sprawdził samochód, przejechał się, co nieco stargował i dogadał, że jak żonie się spodoba to bierzemy. Żonie po bliższych oględzinach i jeździe próbnej się spodobał
No cóż, w Corse nie ma co ładować, VW nadal przyciągamy, ale jeśli miałby zostać przyciągnięty już teraz kosztem kolejnego kredytu albo sprzedaży motoru – to niech jeszcze na czas we wszechświecie poczeka J
Bardzo mi się podoba nasza nowa kijanka – może to przez to, że po żuczku bez wspomagania kierownicy prowadzenie samochodu, który wspomaganie ma jest czysta przyjemnością 
wytłumaczyłam się sobie w ten sposób –tą niewielką ilość czasu w ciągu dnia, którą spędzam sama nie chcę dzielić z ludźmi w metrze