reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie.
Ciężko zmieniam godziny[zmiana czasu[,więc zrobiłam dzban kawki ,czeka na tych co się dopiero obracają na drugi bok:-).

Andzike gratuluję zakupu.

Kłaczku ja odkąd Ala jak była mała i wywinęła mi taki numer z spódnicą na gumie w sklepie [[była ogromniasta kolejka do kasy a ta spinała się po mojej nodze], zawsze jak idę z młodymi na zakupy mam spodnie

Zoyka przy kolejnej wizycie u pediatry warto zapytać, ale często tak jest ,że dzieci po dużym wysiłku mają taka obwódkę.

Ja dziś na basen z klasą Majki, potem szybki obiad i odprowadzić młodą na bal Upiorów dla dzieci w szkole angielskiego.

W tym roku młoda zaprosiła koleżanki i kolegów do domu na Urodziny-przyjdzie 14 dzieci, R się śmieje ,że trzeba już kupić farbę do odnowienia jadalni i salonu.

Miłego dnia

Heloł !

Flo...rewela:-D śmieję się już z dobre pół godziny...matko, ta kaczka jest na drobne ?? nie wiedziałam:-D:-D:-D..nie no wogole umarłam, jestes prawdziwym diamentem, musimy coś z tą Twoją twórczością zrobić:tak::tak: jak Ty to musiałaś wyglądać, że nawet psy zamilkły:-D:-D:-D..u nas taka moja mina jest nazywana przez starego "cieniem Modoru":-D:-D

Andzike piżama w czachy rządzi:-D...każde dziecko musi zaliczyć etap spinaczki meblowej, nie należy ograniczać:-D:-D a tak wogóle to gratuluję zakupu, niech Ci się jeździ po królewsku, no i nie zapomnijcie opić maszyny:-D:-D

A ja dziś kolejny wolny dzień, teraz czas "śmierci wśród chryzantem " :-D..a nie strzyżenia psów. W związku z tym będe myć okna , gdyż z rana u nas w sypialni nie bardzo widać jaka jest pogoda:-p:-D

Cześć,

Świeci słońce. Od arzu jest inaczej.Siedzimy sobie z Julasia i jemy pyszne śniadanko. Mama nadzoruje remont u Babci juz kolejny dzień. Rano byłam na pobraniu krwi i zajechałam do Lidla. Dzieki temu wcinamy cieplutkie ciabatki :)

Nie no... ja muszę tu bywać, bo inaczej, wypadam w ogóle z tego, co się u Was dzieje... A "pamiętnik matki..." to już w ogóle każe mi bywać tu częściej. Strasznie dużo tracę. Nic to, biorę się dziś za zaległości! Uda mi się, uda mi się!

Witam się z kawą :-)
Mało nie padłam dziś na zawał, wyglądam przez okno, a tam śnieg:szok::szok::szok:
Chwilę mi zajęło zorientowanie się, że przecież ocieplają nam blok i to nie śnieg, tylko kawałeczki styropianu ...;-)
Miłego dnia, zmykam do tyrki :sorry2:
mamanabank - ja też czasem nie nadążam, ale to co tu się dzieje jest lepsze niż czytanie książki :-)
Nadrabiaj, nadrabiaj :-)

możecie mi pomóc znaleźćmiejsce, gdzie robi się suwaczki? Zepsuły mi się i chciałam naprawić. Nie potrafię znaleźć. Wpisałam do wyszukiwarki BB i dostałam odpowiedź: czy chodziło Ci o krwiaczki? :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry