Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

....jakoś tak przed nasza erą?
...ale ja raczej tak długo nie umiem spac, prędzej wstanę wcześniej i tak np. koło południa sobie jeszcze lubię uciąć drzemeczkę
Widząc mój wqrw jeszcze mnie dobijał, że nie znam sie wogóle na modzie, bo teraz sie tak chodzi, do płaszcza ubiera sie kalosze i to jest na topie..powiedziałm, że owszem sa płaszcze i płaszcze, oraz kalosze i kalosze...ale w końcu zamilkłam, żeby nie spowodowac kolizji na drodze bo byłam bliska popełnienia morderstwa....dzięki bogu jakoś wyszłam z tego nastroju i mam nadzieję, że reszta dnia upłynie sielankowo
tylko wie i to już z życia płodowego że jak matka się czasem nie wyśpi powyżej średniej krajowej to zabija
może Twój M. chce z Paćki zrobić trendsetterkę
Kubula nie ma jeszcze różowego pudrowego płąszczyka ale uwierz że stylyzacje mojego są równie powalające 
Kalosze nosi sie do wszystkiego! Do urzedowego kostiumiku, ciemny granat zakiet + krotka spodniczka, wkladamy np. granatowe, lub czarne kalosze po kolana, z takim paseczkiem na gorze cholewki z nibysprzaczka. A do mniej oficjalnego stroju, kiedy kostium jest kolorowy, mozemy zalozyc kalosze w rozyczki, z rozowa lamoweczka. Kalosze sa eleganckie, uniwersalne i w ogole szal pyty. Nosimy je zima-lato, niezaleznie od pogody, moze poza ekstremalnymi upalami. Nie wierzysz?? Przyjedz do UK!
niestety zbyt częste ich noszenie jest szkodliwe.Niektóre firmowe maja niemałą cenę
Niestety ja fanką gumiaków nie jestem jakby nie było z PGR-em mi się kojarzą nawet te bardzo eleganckie.Majuska no twój M bardziej modowy niż Ty;-) Ekskluzywne buty & odzież Hunter w ZALANDO PREMIUM
będę walczyła jutro
Profilaktycznie kupiłam po puszce kukurydzy i groszku.

po prostu padłam