reklama

Ciąża po 40

Hello, wygrzebałam się właśnie z pościeli pełnej okruszków bloku czekoladowego :-D
A tak serio - wczoraj po wizycie na grobach "z mojej strony" pojechaliśmy do rodziny Pawła i wróciliśmy 2h temu... :sorry:
Kacper wczoraj nie spał do 17, potem padł na dwie godziny, wstał i ... czarował do północy :baffled: żeby jeszcze potem spał całą noc albo chociaż dał nam pospać dłużej - noł łej, chyba nie mógł się odnaleźć w nie swoim łóżku, budził co chwilę, a o 6 rano uśmiechnięty i zadowolony postanowił zacząć dzień :baffled: milczeniem pominę to, że o 2.30 wszystkich poderwał na równe nogi dźwięk budzika w radio w kuchni, który Kacper "przypadkiem" ustawił...
Umordowały mnie te dwa dni, mieliśmy zbyt duże natężenie rodziny z obydwu stron na m2 - głowę mam lekko kwadratową :eek:Teraz chłopaki śpią, a ja relaksuję się z browarkiem:-)

Tradycyjnej sałatki jarzynowej szczerze nie znoszę:no: za to uwielbiam tą z tuńczyka - z jajkiem, kukurydzą, papryką, ogórkiem kiszonym, cebulą czerwoną i majonezem - miodzio :-)

majuska - trzymam kciuki, żeby Karolek niczego nie wywinął, może faktycznie wydoroślał i jakoś się ogarnął :tak: co do stylizacji Paćki - musiała wyglądać bosko:-D masz jakieś fotki czy skupiałaś się na tym, żeby nie zabić Marsa? ;-)
Kalosze uwielbiam :-D mam dwie pary - jedną "elegancką" wyglądającą jak oficerki, drugą zwykłą na psie spacery - fioletową ofkors:-D
kłaczek - trzymajcie się i mocno przytul Karola, dobrze, że jesteście w domu, tam teoretycznie najbezpieczniej :-) zdjęcia w przebraniu widziałam na FB - bosko wyglądał :-)
Flo - serdeczne wyrazy współczucia z powodu zasikania chałupy - i zazdrości z powodu kupna zimowych butów - ta niewątpliwa przyjemność jeszcze przed nami... :baffled: I trzymam kciuki za jutrzejszy świt.
Aaaa... lisa ze szczęką ma babcia Tosia od jamników (uwielbiałam się nim bawić jak byłam mała) ale nie wiem czy odda... :eek:
misia - spanie do 11... ehh... kiedyś to była dla mnie weekendowa norma:-D to musiało być jakoś strasznie dawno temu... :confused2:
Zoyka - naprawdę fajne te czapki niektóre, ja się przekonałam do czapek ze 3 lata temu,nieważne jak wyglądam, ważne, że ciepło w głowę - moją ukochana jest zwykła czapa zrobiona przez babcię - z pasującym do niej kominem :-)

Nie wiem co jeszcze chciałam, zawsze jak wpadam po przerwie to mi mnóstwo rzeczy umyka :eek:

reklama
ups to mało fajnie Kłaczku :-( wytul, wyściskaj Karola może się uspokoi.
Majuska ja jarzynową jutro robię, może bez oldschoolowych dekoracji ale robię :-D
Flo trzeba zrobić dwie wersje kolorystyczne - albo jakiś neutral np turkus ? groszkowy ?
Azula ja wiem że to klasyka ale kieszeń by mnie bolała okropnie. mam mniej markowe gumioki do kolan a teraz poluje na takie w lidlu albo w biedronce do kostki - znajoma takie ma i jej ich zazdroszczę szczerze.
Flo jakie te buty nabyłaś ????

Ostatnia edycja:
Hej !
szlag trafił planowane na dziś spanie do 11:-D

Misia w crocsie są fajne i od biedy przełknąłby cenę:-D, o np. te:
Crocs Crocband Jaunt | Wygodne kozaki damskie | Crocs Official Site
i wersja turkusowa pasowałby Ci np. do apaszki "dziś ubierał mnie tata " Kubuli :-D
chociaż te apaszki to ja wiadziałabym w jakiś takich oczojebnych seledynach i różach, ludzie muszą je zauważać :-D:-D

Flo ale właściwie to po co Ci ta lisia morda, przyznasz się ?? zrobiłas coś z Gjalpona ??:-)

Eeee Andzike zawiodłam sie na Was, myślałam że produkujecie Kacprowi rodzeństwo, a powód Twojej niebytności na BB był taki prozaiczny;-):-D Co do sypiania bachorów i nasza się ostatnio jakoś popsuła, uśpić ją na drzemkę dzienna to gehenna, a i wieczorem lekko nie jest, rano od 6 zwykle buszujemy:sorry:

Kłaczku mam nadzieję, że się uspokoiło ?

Chyba i ja wezmę na klatę dziś ta jarzynówkę, bo mnie smaki naszły okrutne:-) ale najpierw czeka nas wyprawa do GSu na zakupy, ciekawe w czym dziś bachor wystąpi:-D Przygotuję zawczasu aparat , bo wczoraj faktycznie w tym wqrwie nie miałam głowy, żeby go odkopać :-D

Wiem,ze te Huntery to bolą na same patrzenie po cenach.Ale nawet jakby nie wiem jak modne i tanie były to może podczas lokalnych podtopów bym je ubierała.Niestety kaloszki mi obrzydły w dzieciństwie w Bieszczadach ja oraz całe otoczenie w różnego typu gumowym obuwiu chadzało.Amelka ma na ten czas kaloszki w groszki ja jakieś seledynowe z czasów słusznie minionych oraz jakieś w brązie (mama mi skądś przyniosła).A co do przedszkoli to wygląda na to by tam pusto było bo jak ktoś spełni kryterium to jak zapłaci za przedszkole nie przeżyje i dziecka tam nie pośle ,a ten bogaty czyli mający tyle by związać koniec z końcem nie załapie się i problem państwowych przedszkoli przestanie istnieć bo z braku podopiecznych pozamykają je.No i nikt nie będzie narzekał na niesprawiedliwość :tak::angry:.Ja znów dziś sama tzn z córeczką .A ja tez w którejś z szaf znalazłam lisie zwłoki z pradawnych czasów bawi się pisiem Amelia.A Kłaczku ,Katrina ja tez nie lubię jak mocno wieje jakoś mnie to lękiem napawa:confused2:

Andzike, ja sie balam ze dach nam odleci wczoraj! Pomijajac juz doniczki z fuksjami. Ech... Dzis nadal dmucha, ale chyba juz nie tak, poza tym za dnia nawet wichura wydaje sie spokojniejsza.
Nie zrobilam Karolowi fotki jak juz byl przebrany do chodzenia - pod kamizelka mial czarna bluze z kapturem, walniete po oczami szerokie, czarne krechy (palcem umaczanym w sadzy z kominka :-D) i wtedy wygladal czadersko.
Krotkie gumiaczki to i ja zaczynam widziec w swoim wyposazeniu i powoli dojrzewam do zakupu. Jednak na slote nie ma to jak szczelny but.

Hełoł :-)
Kłaczku współczuje tego wiatru - tez nie lubię.
Majuska takie do kolanek mam właśnie :-pale a propos gumiaczków: zakupiłam swoje (ale nie huntery). Laska ode mnie z pracy stwierdziła że ogłupiałam że tyle kasy za nie dałam. Ona to sobie kupi w jakimś :świecie gumioka" - no dobra może ja rozrzutna jestem. Kupiła za ok 40-60 zł, po miesiacu słyszę że jej pękły - no bywa a że było deszczowo więc na spacer z burkiem bez gumioków ani rusz. Kupiła kolejne - wyjechała na wakacje - wróciła już bez - tym razem spód jej odpadł. Kupiła takie jak ja :-D
jak już to takie:
Georgie II
Kłączku coś dla Ciebie w stylu motocyklowym:
Kalosze GIOSEPPO - Fredolic 20620 Black | DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Botki DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Kalosze Gioseppo - sklep eobuwie.pl
ja chce coś w tym stylu:
Kalosze Tretorn - Saker Sommar 47-1660 | DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Kalosze Tretorn - sklep eobuwie.pl
ale raczej wole dać 29 zł bo mniej więcej tyle dała moja znajoma za swoje.
tak myślałam o tych apaszkach :-D turkusowy napis na amarantowym tle :eek:

Hello niedzielnie :-)
Moje spanie do 11 też trafił szlag, ale dobry bachor dał pospać do 9.30 :-)
majuska - podziałaliśmy w czwartek:laugh2: wczoraj musiałam strzelić lekkiego focha, że Paweł stwierdził, że może zostaniemy u jego rodziny do niedzieli :eek: wszystko pięknie, ja bardzo lubię tam jeździć, ale jak go nie ma cały tydzień to wolałabym, żeby w weekend spędził czas z nami, a nie w garażu z bratem :wściekła/y: więc kategorycznie zaprotestowałam i wróciliśmy wczoraj :-D
misia - za oficerskie gumiaczki dałam coś koło 100zł, za to fioletowe spacerowe mam od jakichś... 25lat :-D:-D:-D i nadal są dobre na wielkość i poza jakimiś otarciami eksploatacyjnymi wyglądaja bardzo porządnie :-)
Zapomniałam wcześniej napisać, ale zapomniałam - narobiłaś mi mega smaka na murzynka, noszę się z zamiarem - ale póki co tylko z zamiarem.
kłaczek - dobrze, że już po wichurze... Ja to w sumie lubię się trochę "pobać" jak jestem bezpieczna w domu ;-)

Jakoś tak chłodnawo się zrobiło... :confused2: ale nic tam, lecimy na spacer.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Cześć,

My już po drugiej kawie. Koleżanka pojechała do domu. Sałatka prawie zjedzona. Julka zdecydownie jest nieobyta z towarzystwem u nas w domu. Była nieznośna wczoraj. Próbowała byc w pierwszym planie i przebijac sie przez nasze rozmowy. Przez to byłam wykończona.

Misia , klaczku jestem w szoku ,ze są takie świetne kalosze !

Wczoraj była pogoda i nas okropna. Lało i wiało. Dzisiaj zdecydowanie lepiej.

Patrycja w różowym pudrowym płaszczyku i kaloszach musiała wyglądać obłędnie. A czapkę z wilkiem kwiatem miała ?:-D

reklama
Andzike, ja nie lubie wichury bo jest duza szansa, ze mi cos zdemoluje w ogrodzie. Burza sobie moze grzmiec i blyskac, ale wichurom mowimy stanowczo NIE.
Zoyka, niektore kalosze sa wrecz smieszne. Z wlosami? Przezroczyste?? Troche to dziwaczne. Ale takie wzorzyste, w jakies kwiatki, albo trawy to mi sie podobaja. Tylko ja nie wcisne nic z cholewa, wiec kombinuje cos krotkiego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry