reklama

Ciąża po 40

Kłaczek ja właśnie mam ochotę na takie jak Ty:
Flower Waterproof Festival Ankle Wellies Floral Short Walk Shoe Wellington Boots | eBay
moja znajoma kupiła sobie takie w lidlu więc muszę poczekac - bliżej wiosny coś być powinno.
Zoyka - kalosze są świetne i wcale kaloszowo nie wyglądają, ale jakoś nie muszę być AŻ tak modna i w swoich których nic nie udają chadzam w nich jak naprawdę leje :-D
Andzike - miałam takie żółte - musiałam wyrzucić - moja psica lubiła sobie je dziamać jak mnie nie było.

reklama
Tatuś wrócił z córeczka ze spaceru. Cyt "cały jestem przez nią mokry". Julka pomimo kaloszy miala mokre leginsy, rajtuzki, skarpetki, pupę i kurtkę oraz czapkę. Kapali się w kałuży ? Nie było ich moze ze 45 min.

A to dziecko odpowiada za "mokrosc" tatusia?? Kurcze, kto tu powinien uzywac mozgu? Ja bym po prostu spytala co robili na spacerze. Mam nadzieje, ze Julcia nie zmarzla...

Jak już wrócił z myjni samochodowej to zeznał,że ... biegła i wbiegła do wieeeelkiej kałuży. Stanęła na środku i zaczęła tupać , potem kucnęła i zaczęła chłapać raczkami. Zanim dobiegł była juz mokra a że musiał wlecieć za nią w sam środek to też był mokry :-D

Padła o 18 . Jeszcze śpi. Wstanie na kąpanie i kolację ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry