Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

). Chyba uda nam się też wypracować kompromis, odnośnie miejsca, gdzie spędzamy wigilię, jutro będę negocjować z babcią 

Jak to dwie blondynki - ubrałyśmy dzieciaki, wybrałyśmy miejsce na tło, po czym okazało się, że nie mamy aparatu
tzn mamy
jeden zepsuty, drugi z rozładowaną bateria
Pozostało nam przełożyć sesję na jutro, strzeliłyśmy tylko parę fotek telefonami, dzieciaki zdecydowanie miały w nosie pozowanie 

ale byłam zdziwiona jak okazało się, że to Piersi..

czyli to taki śpioch jest, nie? 
o boże nie wytrzymam

...a jeszcze lubię Sylwię Grzeszczak " Jak księzniczka z księciem....."

!

wszystkie procedury muszą sie zawsze zgadzać, np. przy zasypianiu trzeba na czas czytania bajki i picia kaszy owinąć ją w koc, potem jedzie się na krześle ( na kółkach) pod łóżeczko i tam jest wrzucanie swoich przytulanek : żaba górą, lala ( dziecko żaby ) górą, lala Zuzia górą, a Agaś ( krokodylek) między szczebelkami, jak jej się pomyli to od nowa, no i potem jest wskakiwanie z wyrzutni ( mała pufka) do łóżeczka, układanie tych przytulanek wzdłuż poduchy, okrycie kocykiem ( broń Boże kołdrą ), buziak i dopiero można oczekiwać snu, wszystko się zawsze musi zgadzać

, Flo śmiałam sie jeszcze w głos w łóżku z tych Twoich, a właściwie Adamowych śpiochów żabkowych
Ale ogólnie podobno noszenie i otaczanie się żabami przyciaga pieniądze, to symbol sukcesu i powodzenia, więc w dobrym kierunku to u Was idzie Flo

nie było szans, żeby na głowie Kacpra utrzymała się dłużej niż pół minuty.
mi się podoba bardzo, kojarzy mi się z latem, z robotą przy fabrycznej przeprowadzce od której wszyscy padali na pysk, a za którą teraz tęsknią siedząc w swoich boksach przy komputerach
nogi same mi chodzą jak ją słyszę, no i świetnie mi się przy niej prowadzi samochód 
faktycznie musiałaś być ogłupiała przez robotę
podejście do sesji zrobimy chyba dziś, ale musimy do niej zaangażować tatuśków 
a i tak z kocyka się odkopuje...na szczęście mieszkanie jest bardzo ciepłe, szczególnie po tym jak obłożyli je styropianem (i pomalowali częściowo na pomarańczowo, żebym przypadkiem w domu nie tęskniła za robotą
)