reklama

Ciąża po 40

Hej,

Melduję się po udanych zakupach. Kupiłam MArsowi super bluzę na urodziny i Julce koplecik kawowy z dzbanuszkiem i filiżankami w koszyczku i Lego Duplo.

Olena
a ile ten Twój MArs zarabiał ze było tak dobrze ? (jeśli to nie tajemnica) ?

Tak się cieszyłaś z przylotu do PL. Nie psuj tego sobie. Kasa raz jest raz jej nie ma. Mars na pewno mając nową pracę bedzie szukał innej lepij płatnej. Ważne,z etak szybko znalazł nową. Ciesz się z tego co masz .

reklama
Olena no to rzeczywiście , zarabiał całkiem dobrze.Co to była za praca ? A czemu stracił pracę ? Przecież nic się nie zapowiadało na to.

Pracowal w supermarkecie i prowadzil ogromny polski dzial, zamawial towar i mial % z kazdego zamowienia + wyplate ze sklepu. Teraz wlasnie wzieli go do siebie ruscy ktorzy placili ten %. Sklep zamkneli z dnia na dzien o 23.30 dostal tel ze ma nie porzychodzic na drugi dzien na 6 rano. Sklep oglosil bankructwo. Wszyscy sa w szoku bo mieli bardzo duzy utarg, niestety tylko polskich produktow bo irlandzkie lezaly jak w muzeum. A tam powinna byc wiekszosc irlandzkich produktow. Nie wiem dokladnie o co chodzi w kazdym razie bida z nedza;)

Btw ciesze sie z PL na tyle, ze juz mam bóla ze musze wracac..

Hełoł :-)
Andzike niestety dzieci to dzieci :-D i tak Wam fajne zdjęcia wyszły. Kubula jak miał robione foty to Marcin napstrykał spokojnie z setkę jak nie lepiej a wybrał z tego 10 - 15 z czego my musieliśmy wybrać jedno.
Ollena - będzie dobrze. Musi być.
i nic mi się nie chce :-D w czwartek robię sobie urlop bo muszę odgruzować chałupę :-D a z Kubulą nie mamy szansy nawet odkurzyć

Zoyka zalezy co dziewczynka lubi... lalki barbie, domy dla lalek, wozki, dzidzie, kuchnie i wszystko co z nimi zwiazane, ksiazki, duzo tego, najlepiej spytac rodzicow co lubi i czego ew nie ma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry