Andzike
Fanka BB :)
Andzike - a sprawdziłaś piekarnik czy nie ma tam jakiejś pieczonej zabawki?
Patrzyłam, nic z tych rzeczy, w zeszłym tygodniu go nawet umyłam

Zoyka - u nas choinka już od paru dni na balkonie (chwaliłam się już, ze skończyli odnawiać nam blok i jest naprawdę piękny, o ile może być piękny postgierkowski wieżowiec?
), namawiam P. zebyśmy ubrali wcześniej, ale to ortodoks, według niego choinkę ubiera się tylko i wyłącznie w Wigilię...
Ostatnia edycja:

niech sypia u siebie
.Wczoraj choinka została wystrojona sztuczna uznaliśmy ,że 100 zł piechota nie chodzi ,a sztuczna kupiona nie tak dawno jest w dobrym stanie(Zoyka tak jest moda na świecące ozdoby okienne u nas od 3 lat świeci gwiazdka i aniołek)tez wolałabym ortodoksyjnie pachnące drzewko ubierać w wigilię no ale jest jak jest.To jak wy to bigosu nie podgrzewacie przez kilka dni u nas jeszcze nie gotowy wczoraj dodałam przecier ,dziś zrobię zasmażkę jutro znów i pojutrze go podgotuję dodam wina .Angelka fajnie mieć małego ratownika medycznego:-)Mieszkanie tyle,że z czystymi oknami reszta robiona na bieżąco bez rewolucji w szafkach .Większe porządki to w szafkach robię przy okazji segregacji ubrań lub jakichś remontów.Ciężko cokolwiek mi zrobić staram się jako taki ład utrzymywać na bieżąco.A karp też u nas zawsze wcześniej jest ubity leży w jarzynach polany sokiem z cytryny ,a potem zamrożony i jakiś jest wtedy smaczniejszy choć ja to średnio rybiasta jestem.Andzike to i tak dobrze,ze awaria została szybo zauważona i masz gdzie ewentualnie coś upiec.