D
delete
Gość
a i grzyby dodaję , borowiki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

z mięs mała golonka, kiełbasa, trochę wołowiny - co mi podyktuje fantazja
Śliwki i grzyby KONIECZNE
czasem czerwone wino :-)
no to zwialiśmy dziś.
).
Ogólnie: NIKT NIC nie wie, NIKT NIC nie mówi. NIKT o NICZYM nie informuje. Wchodzi pani pielęgniarka z strzykawką, w strzykawce "COŚ", podchodzi do kroplówki i COŚ wstrzykuje, BEZ SŁOWA !!!! NO QRWA ... Ja non stop łaziłam do pielęgniarek z pytaniem co ? jak ? jakie wyniki? jakie zalecenia... itd. ... Po co jest Karta praw pacjenta ?????? Naprawdę się nie dziwie, że ludzie skargi piszą bo rączką aż swędzi. I muszę sobie wydrukować ową kartę i włożyć do książeczki
podkreślić kilka rzeczy - lepiej być roszczeniowym pacjentem niż kupa mięcha.
na zmianę z układaniem LEGO.
no tak to jest, niby jakiś goowniany wirus czy cóś takiego, ale żartów nie ma z takim wymiotującym dzieckiem i trzeba do szpitala gnać
...odgruzowany dom, ubrana choinka i fantastyczny stroik
, oraz ustalone menu i zrobiona lista zakupów. Ja mam jutro od rana do wieczora psią rypankę, więc tatus jedzie na zakupy i zajmuje sie bachorem;-)
dobrze, że już wszystko ok i że jesteście w domu 

chociaż P. nie dał się przekonać do ubrania choinki
Za to przy pomocy Kacpra pomył okna i wypucował łazienkę - wyszorował nawet kafelki za sedesem, gdzie ja rzadko zaglądam
Czyściutko jest jak w pudełeczku 

Okazało się, że na górze, między górną grzałką a obudową piekarnika utknęła taka nakładka na patelnię (żeby olej nie pryskał...) z plastikową rączką

P. nabija się ze mnie przez cały dzień