reklama

Ciąża po 40

Jestem i ja.
Taka zima to sobie może być - jest ciepło i słonecznie. My już po spacerze z psiskiem i dzieciskiem. Maksio dzielnie dreptał polami, zając nam wyskoczył spod stóp i godnie odkicał w chaszcze. Teraz Maks śpi, potem jedziemy do kuzynki na obiad. Byłoby tak pięknie, gdyby nie oddech teściowej na karku ;-)

reklama
Flo raczej na księdza Maksa nie wychowasz przy twoim światopoglądzie :sorry2:więc muszę Cię zmartwić pokochaj teściową bo na 99 % też nią kiedyś zostaniesz;-):-)..Anko wypoczywaj,Zoyka Duplo są fajne,misia życze Ci tego co na świecie najświętsze jak śpiewała Marylka,Kłaczku twój Karol to jakoś według mnie zachował się karolowo ,Majuska u nas też wieje

Azula skąd ja to znam:-D Pewnej wigilii wysiadł nam telewizor ( nie oglądam za wiele, ale jednak w święta coś by popatrzył bezmyślnie:-D ) innej znowu po powrocie od znajomych znalazłam niezywego bojownika ( tu akurat się ucieszyłam) , a rok temu w sylwestra po wyjściu gości tez zmywarka powiedziała mi " bujaj się " :-D :-Ddasz radę:-D

Kłaczku co to te mimijki ?

Ostatnia edycja:
Amelka w prezencie od bratowej:-) 100_2122.jpg100_2124.jpgNatalia sama robiła jeszcze ma jej zrobić drugi komplet

Załączniki

• 100_2122.jpg
    100_2122.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 89
  • 100_2124.jpg
    100_2124.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 86
Majuska, Muminki. Oglada na youtube. W sumie zaczal ogladac pare dni temu, jestesmy na 6 odcinku i najbardziej go interesuja piosenki na poczatku i na koncu bajki, ale widocznie bardzo mu sie wzarlo w glowke, skoro przez sen gada. Rano tez ledwie zeszlism na dol, to sobie kazal "mimijki".

hełoł świątecznie :baffled:
chłopaki u teściowej - wielka cisza w chałupie aż mnie uszy bolą :-D
nawet Bazylia mruczy :-)
Kłaczku - co Ci mam powiedzieć :-D wszystkie jedziemy na tym samym wózku :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Azula - w innych religiach celibat też istnieje, jakby co.;-) A tak naprawdę to ja nie nie lubię teściowej jako zjawiska, tylko konkretnie osoby nie lubię. Dziś jej nie lubię szczególnie. Odzywka przy obiedzie u kuzynki " chodźmy stąd na miłość boską!" odzywka po drodze do domu ( Maks pokrzykiwał w samochodzie) " rzygać mi się chce od tego wrzasku"... No przecież tego się nie da lubić!
Fajny ten Amelkowy komplecik!
Anko - ale zadowolona Biedrona! z diabolicznym Hello Kitty ;-)
Zoyka - wypróbowałaś na spacerze nowy aparat? Bardzo mi się podoba tuniczka Julki, śliczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry