Andzike
Fanka BB :)
witam się po śniadaniu i kawie 
Flo - przyłączam się do wyrazów podziwu, że teściowa jeszcze po tej ziemi chodzi. Jesteś chodzącą cierpliwością!
Zoyka, azula, anka - piękne te Wasze dziewczyny :-) i widać, że zadowolone z prezentów
majuska - nasz barszcz (a w zasadzie dwa barszcze) byly równie pyszne
pierogi i ryba też
co do wspólnej wigilii - w rok się chyba nie zdążymy wybudować, poz tym mój dziadek jest z tych "stacjonarnych" porusza się tylko na trasie dom-działka-dom :-(
misia - ja też uwielbiam ciszę
najpiękniejszy moment świąt to wczorajszy wieczór, kiedy byliśmy w domu we trójkę
dziś nas czeka obiad u mamy... 
Hmmm.... trochę nam się wysypały plany na Sylwestra, ze względu na Szirę, która panikuje nawet przy trzepaniu dywanów mieliśmy jechać do brata P. a okazało się, że oni gdzieś idą
oczywiście możemy tam pojechać i zostać i u nich sami, ale tak to średnio mi się chce ... najwyżej rodzinnie zostaniemy w domu 
Aaa... wszyscy zachwyceni kalendarzem dla P., że super pomysł i wykonanie - jeśli chciałybyście zrobić komuś taki prezent to zdecydowanie polecam firmę KALENDARZE 2013 – ceny wydawcy - atrakcyjne rabaty - szybka realizacja

Flo - przyłączam się do wyrazów podziwu, że teściowa jeszcze po tej ziemi chodzi. Jesteś chodzącą cierpliwością!
Zoyka, azula, anka - piękne te Wasze dziewczyny :-) i widać, że zadowolone z prezentów

majuska - nasz barszcz (a w zasadzie dwa barszcze) byly równie pyszne
pierogi i ryba też
co do wspólnej wigilii - w rok się chyba nie zdążymy wybudować, poz tym mój dziadek jest z tych "stacjonarnych" porusza się tylko na trasie dom-działka-dom :-(misia - ja też uwielbiam ciszę
najpiękniejszy moment świąt to wczorajszy wieczór, kiedy byliśmy w domu we trójkę
dziś nas czeka obiad u mamy... 
Hmmm.... trochę nam się wysypały plany na Sylwestra, ze względu na Szirę, która panikuje nawet przy trzepaniu dywanów mieliśmy jechać do brata P. a okazało się, że oni gdzieś idą
oczywiście możemy tam pojechać i zostać i u nich sami, ale tak to średnio mi się chce ... najwyżej rodzinnie zostaniemy w domu 
Aaa... wszyscy zachwyceni kalendarzem dla P., że super pomysł i wykonanie - jeśli chciałybyście zrobić komuś taki prezent to zdecydowanie polecam firmę KALENDARZE 2013 – ceny wydawcy - atrakcyjne rabaty - szybka realizacja

. A to dziąsła żelem posmarować, a stopy kremem, a pazurek obciąć, a podkoszulek w hipopotamy dać, a poduszeczkę podać, nie jednak zabrać, a kocyk przynieść, a kocyk wynieść, a okiennice zamknąć , a otworzyć, a płyta się skończyła, a poczytać, a nie czytać, a jednak czytać ale nie to tylko tamto...A jak już mu się wyczerpią pomysły to się podciąga na barierce łóżka, nogami się zapiera o szczebelki i mnie straszy, że będzie skakał na łeb. Chyba muszę zmienić łóżeczko ( mam drugie, identyczne, ale ma usunięte częściowo pręty, żeby mógł wyleźć.)
ja lubię takie ręcznie robione rzeczy:-)
, które mi teraz podjada sam