reklama

Ciąża po 40

Flo - Teściową masz odlotową ;-)Wypróbowałam.

Julka na tym jednym zdjęciu pokazywała lali choinkę i bombki. A tunika ) jeśli masz Flo na myśli tę brązową w drobniutkie kwiatki z Allegro :)

My przed TV. Dziś filmy ja wybierałam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja się melduję po świątecznym obżarstwie:zawstydzona/y:
Dwie Wigilie, szczególnie oddalone od siebie o ponad 40km to hardcor logistyczny:baffled: kosztowało mnie to więcej nerwów niż czułam świąteczną atmosferę:dry:na szczęście do Wielkanocy spokój z tego typu kombinacjami:sorry2:
Wszyscy z prezentów zadowoleni, Kacper wczoraj nie odchodził od stołu, wcinał jak wściekły, dziś to samo :-D tak się wczoraj świetnie bawił, że padł o 1 w nocy, próba ubicia go wcześniej kompletnie nie zdawała egzaminu :zawstydzona/y:
Buziaki dziewczynki, może jutro będę miała więcej weny bo dziś jestem masakrycznie zmęczona ( i przejedzona ofkors :-D)

Flo masz uroczą teściową :-D Nie wiem co lepsze - szczerość wymieszana z chamstwem czy cham lukrowany w stylu mojej teściowej? Moja jest urocza, zabawna, dowcipna, uśmiechnięta - dopóki się nie zamkną drzwi :-) Kiedyś moja matka do niej zadzwoniła. Mówiłam swoje: nie dzwoń, proszę - zadzwoniła - efekt: mój m. został zrąbany przez swoja matkę, że jakaś obca baba ja nęka telefonami i zakłóca jej spokój.
Zoyka m. zamówił moja bransoletkę ponad dwa tygodnie przed świętami :-D - cudem ją dostarczono dzień przed godziną W :-D
Fajne te Wasze dziewczyny :-)
Oglądam powtórkę Miasta kobiet o edukacji - koszmar. Plecaczek 11latka - 7 kg, ale tez był plecaczek 22 kg :baffled::baffled: to czeka nasze dzieci ??

Cześć dziewczyneczki:-)

Katrina , no to masz dzieciaki z głowy:-D..ależ z Ciebie imprezowicz, podziwiam za kondychę:tak:

Flo ja Cię podziwiam, że jeszcze nie poćwiartowałaś teściowej, przecież macie taką wielką zamrażarkę w spiżarni:-pjak to się stało, że taki fajny Adam się jej udał:confused:...a jakoś tak konkretnie z*ebać się nie da ?

Zoyka jaki aparat dostałaś?? i tak strasznie Wam zazdroszczę tego morza:sorry2:..Julka jak zwykle zjawiskowo wyszła na fotkach:-)

Aniu a Biedrona co to za cudo dostała? jakiś plac zabaw? HelloKitty rządzi:-D

Andzike , musicie sie wybudować i robić wigilie u siebie i będzie po problemie :-p

Ja wczorajszy wieczór spędziłam przy Amadeuszu, jakoś nigdy tego wcześniej nie oglądałam no i wczoraj poszło..i zjadło mi cały wieczór:-D
Paćka kolejny dzień bez drzemki, ale w sumie jest grzeczna więc idzie znieść, przynajmniej już przed dwudziestą zapada cisza wieczorna i można jeszcze spróbowac sobie przypomnieć swoje imię:-D

Czesc :-D
Kolejny dzien swiateczny, ale dzisiaj to juz bardziej jak niedziela niz swieta :)
Zoyka Julka ladnie wyglada, ale wlosy ma niesamowite... :-D
Katrina byla rozpacz, ze Kuba dostal wiekszy prezent? Alinka zajeta swoim a i Kuba widze uzytkuje auto, super zdjecia :-D
Flo tesciowa do zamrazarki, proponuje kupic taka na 3 szuflady zeby sie bardziej umeczyla zwinieta w roladke w srodku :-D
Majuska to cos to domek-namiot zasadniczo do ogrodu ale teraz stoi w jadalni. Troche duzy kupilam:-p ale skusily mnie w komplecie pufki i stoliczek.
Skusilam sie na tort czekoladowo-bananowy i cierpie okrutnie:no: w srodku byly zmielone orzechy czego nie doczytalam wiec rozrywa mi zoladek z bolu.
Zapraszam na pozna kawe

Cześć,

Spalismy do prawie 10. ZA oknem szaroburo i kropi.

Julka nam się za spaniem popsuła totalnie. Jak zaśnie przed 22 to jest sukces. Wczoraj tak zasnęła ale tylko dlatego,ze w dzień spała 20 min w aucie podczas powrotu znad morza. Nie ma na nią siły z tym zasypianiem.

Moja Mama się uparłą,z ę weźmei JUlkę na 11 do Kościoła na msze dla dzieci. No i poszły .

reklama
Dziewczyny dzieciaki super.Zoyka Julcia jak zawsze:-)Anko Wandzia słodziusia:-DKatrina no jam też ciekawa jak z Alinka ale z fot widać ,że zajęta bardzo:tak:.Andzike Kacperk fajny w przebranku.Majuska Patrycja chyba lubi barszcz:-)Flo rozumiem,ze takie odzywki czy to teściowej ,czy nawet rodzonego dziecka mogą spowodować sporą awersję,a nawet znaczną niechęć.A Maksiu chyba nie wybiera się do Shaolin;-).Twoja teściowa żywa jest niestrawna któż wie czy jako mrożonka nie byłaby trująca;-):eek::-DDziś czekam na najazd rodzinny jeszcze kilka dni i będzie można wracać do normy.Dzieci podziębione jada na czopkach + Amelce idą trójki więc jestem totalne zombi.Andzike ja wolałabym sobie jeżdzić nawet przez pół dnia od wigilii do wigilii niż robić ją zawsze u siebie:-(no ale jakoś moja matka odkąd jestem dorosła ani razu wigilii nie robiła .Synowa owszem mnie zaprasza ale jak tu jechać kto da gwarancje,ze mi rur z centralnego ni porozrywa bo z pogoda nigdy nie wiadomo.Dostała łańcuszek z wisiorkiem od mojego ślubnego od młodych niemiecki orginalny płyn do płukania(sama se zażyczyłam bo pod niemiecką granica da się oryginalne nie rozcieńczone kupić)No to tyle buziam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry