reklama

Ciąża po 40

Heloł !
właśnie się dowiedziałam, że jestem gospodarzem imprezy sylwestrowej :-D

A tak poza tym to Paćka jest od dwóch dni niemożliwa, a dziś się w nocy darła nawet, od nie pamiętnych czasów, więc jestem totalnym zombiakiem, byle dotrwac do pierwszej buteleczki zimnego browarka;-)

reklama
Majuska - lepiej, że dowiedziałaś się teraz niż ok. 20 :-)

My za 2h jedziemy na wieś, Szirka biedna już na skraju wytrzymałości :no:
po dwóch "chudych" Sylwestrach w tym roku będę się w końcu mogła napić czegoś mocniejszego niż owocowe Piccolo :-D

Hełłoł :-D
jaja faszerowane i jakaś sałatkę robię i tuptamy do znajomych. Sylwester od lat w takim samym składzie czy to domówka czy tzw. bal (łącznie z wyjazdowym).
Mam jeszcze kupić kawałek wędliny i bazylie :-)
Majuska znaczy się grillujesz yorki ? i oprószasz się brokatem ?
Kiedyś widziałam rysunek jak przygotować kreacje sylwestrową: na jeden karton wylać klej, na drugi potłuczone bombki, brokat, pióra, Rozbieramy sioę do naga :-D i turlamy najpierw po kartonie nr 1 potem nr 2, buraczkiem robimy sobie kolor na pysiu i już mamy kreację wieczorową :-D
Andzike OPIJ się koniecznie i wyśpiewuj :-D

1528696_614648795261919_1382858425_n.jpg

''Wypijmy za lepszy czas
Za każdy dzień, który w życiu trwa
Za każde wspomnienie, co żyje w nas
Niech żyje jeszcze przez chwilę''

Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczynki :-)

Witajcie.

Aby od sylwestra cały rok był ekstra.
By marzenia się spełniały,
by pieniążki kieszeń twą wypychały,
by uczucia nie znikały
a z serduszka wypływały! :)

(.•´`*.✬⋰
*.*✬⋰´¨) SZCZĘŚLIWEGO
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬NOWEGO ROKU
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬I SZAMPAŃSKIEJ
*.*✬¸•´¸✬⋰.•*´¨)✬ZABAWY
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
*¸.•´*)¸.•*´¨) .•´*,•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´*.•´,•*´¨)
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\

Misia Bazylię masz w domu po co druga kupować;-):szok:
Katrina tez uważam centyle za statystykę ale BMI już z tym się liczę oczywiście w przypadku małych dzieci mocno się ono zmienia ale jest to jakiś sygnał :tak:
Majuska griluj,fryzuj i powiedz Paćce ,że grzeczność jest fajniejsza od niegrzeczności i kto to mówi matka nieznośnej smokusi -Amelusi:confused::szok:
Andzike bon woyage :-)
Anko ja chyba skokne po browarka i pójdę za twym przykładem i chyba około 22 już będę kimała.
No to jeszcze tylko wszystkim Wam ,waszym dzieciom ,zwierzom,rodzinie i Marsom chcę złożyć najlepsze życzenia
smieszne-zyczenia-noworoczne-gotowe-wierszyki-sms_417880.jpg
Szczęśliwego Nowego Roku 2014-go:-)

Przypuszczam ze Bazylia z jajkiem nie bedzie smakowala jednak na imprezce :-) dlatego nalezy nabyc substytutkotecka.
Azula mam wino jako ze browarka do ust nie biore, jednak cos tam powinno sie chlapnac na ten stary rok i nowy w zanadrzu :-D
Wanda dzisiaj nie usnela, sa szanse na dluzszy spokoj wieczor gdy padnie mi okolo 18 spac, licze na to z calego serca :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry