reklama

Ciąża po 40

reklama
A My w PL mieszkamy jednak Amelka pięknie macha i woła Helouuu ,bo papa jest machane inaczej i wtedy gdy usłyszy" do widzenia".Fajnie to jak wam dzieci bez zbędnej nauki zaczną mówić same bez wysiłku w dwóch językach.Anko mamy w domu dwa balony wina w tym jeden już rozlany do flach i z napoczętą degustacją(niestety zgagę po winie dostaję) dlatego jakiegoś smakowego browarka pójdę zakupić:tak:

Przynosi mi autko...
- ibiszi
Patrze na to, model Mitsubishi... :szok: Drugie to "misia", to wiem ze Nissan. Pora oddac dziecko ojcu i zakonczyc wszelkie z nim konwersacje?

Pomijam takie oczywistosci, ze odroznia "agn" i "moko" - samochody i motocykle.

U nas króluje na razie "chodź ze mną proszę" i " na zakupy do Lidla ":-D

Dobra ! przygotowałam naszą działkę żywieniową, bachora musieliśmy pomimo oporów jednak utłuc do spania bo była niemożliwa, dziś nie musi iść wcześnie spać, będzie mieć ekipę do tsunami:-D Postanowilismy pójśc teraz jeszcze sie rozerwać:-p

jak-spedzic-sylwestra-za-darmo_183489.jpg Udanego dzisiejszego wieczorku Wam życzę, oby nadchodzący 2014 był dla nas bardzo łaskawy i obrzucił nas samymi niespodziankami, szczęśliwościami i radościami:-)

Załączniki

• jak-spedzic-sylwestra-za-darmo_183489.jpg
    jak-spedzic-sylwestra-za-darmo_183489.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Dziewczynki ja juz zaczelam Sylwestra :-D Kapiel z pianka i kieliszkiem w dloni, Wandula spi a teraz sofa i telewizorek :-D
Azula mam nadzieje, ze spedzasz czas rownie milo a pozostale panny prosze o toast za te samotne w dzisiejsza noc :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry