reklama

Ciąża po 40

Heloł wieczorne:-)

Ja rypałam cały dzień wyjazdowo, a jutro mam zapełniony grafik od rana do wieczora u siebie...miło...nastawiałam się, że w styczniu i lutym będe spożywać korzenie, głóg, może jakieś grzyby..a tymczasem jest całkiem nieźle, wciąz docierają nowi klienci, z polecenia:-) będzie git;-)

Ollena nie daj się rozpaczy, plisss, przecież nie wyjeżdżasz na zawsze, zabierasz ze sobą swoje dwa największe skarby, dasz radę;-)Co było na 1 miejscu na Topie trójkowym ?

Kłaczku dobrze, że się wyrwaliście pograndzić:tak:To gadanie dzieciaków jest boskie:-D, kurcze to już za pare dni urodzinki u Was:szok::-D

Przypomniało mi sie jak na Sylwestra goście weszli z dzieciakami, a Paćka wybiegła uchachana i woła do tych dzieciaków: " to ja, mała, mieszkam tu" umarliśmy:-D

Andzike Ty to szczęściara jesteś, Mars-ideał, dziecię super grzeczne, pogodne , usmiechnięte, czym sobie na to zasłużyłaś ??:-D:-D

reklama
Cześć,

Jakoś od rana nie miałam weny na pisanie. Podczytywałam tylko . Oglądamy właśnie Teletubisie. Mówcie co chcecie,a le moja Julka je uwielbia, zaciesza na głos.

Teraz będzie chwalipiectwo: Julka zapytana pokazuje : włosy, oczy, brwi, włosy, nosek ,uszka,język, ząbki, policzki, brzuszek, nóżki, paluszki, pępuszek, kolana, pupę ,stopy, plecy , rączki i oba pieprzyki.

Od wczoraj ma nowe słowa np rzucając klockami mówi " o ku "

Aż się boję myśleć co to znaczy. :szok:

Majuska - Paćka jest obłędna. Tez bym umarła jak bym to usłyszała. Boskie !

Andzike ach ten Kacper. :))))

kłaczku no to rewelacja,ze się wyrwaliście. Takie spontany sa najfajniejsze. Co do gadania. To kilka dni temu spotkałyśmy dziewczynkę dokładnie o miesiąc starszą od Julki. Mówiła już wszystko. A Julka mówi dużo ale 95 % w swoim języku.

Olena ależ Mijka jest śliczna ! Wracacie ale juz niedługo znowu przylecicie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ollena faktycznie..mi ten kawałek nigdy się nie podobał, jest jakiś taki przybijający..ale widocznie ja się nie znam:-D

Zoyka Paćka tez lubi "tubiśki", jak wyjeżdża ten ich odkurzacz to jest zafascynowana:-D. Ona odkąd się rozwinęła pod względem mowy rozwala nas na łopatki kilka razy dziennie, np. wczoraj na spacerku pytam czy jej nie zimno, a ta ze stoickim spokojem: "nie, mam kocyk" :-D

wydaje mi się, że tuz po 2 urodzinach, ale wiele rzeczy jeszcze nie potrafi powiedzieć, jednak codziennie jest jakiś postęp i nowe hasło:-D dużo powtarza po nas, albo wyłapuje coś z bajek, np. 2 dni temu lata po domu i gada: "cudne ciało, cudne ciało" se myślę , co jest kurna, stary aż tak mi nie kadzi:-D,a to się okazuje, że na Cebeebies leci taki program Nina i Neuronki ( nawiasem mówiąc bardzo fajny ) i na końcu leci taka piosenka właśnie "cudne ciało" wyłapała to :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry