• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Czesc Dziewczynki
ale mnie wieczor ominal ale padlam spac razem z Wanda i obudzilysmy sie dzisiaj po 7.00. Bez krzykow, histerii i wlazenia na sile do mego lozka.
Zoyka po tym zdjeciu wszystko jest jasne... a wiesz, ze klonowanie ludzi jest prawnie zabronione? Ty zas stworzylas swego klona :-D
Katrina ja bardzo lubilam pania z dziekanatu, byla mloda i przemila, i jeszcze sie jej chcialo pomagac studentom. Po obronie zanioslam jej wielki bukiet kwiatow bo uratowala mi tylek gdy promotor nie wpisal mi oceny do indeksu /obrona za trzy dni/ a ona szukala pani profesor po calym Wroclawiu. Jako jedyna chyba na uniwerku mialam wpis robiony w kosciele na Boya-Zelenskiego:-D
Flo przepraszam, ale nie lubie Krakowa. Jakos mnie nie ciagnie do tego miasta pelnego smogu, zawalonego turystami i smierdzaca Wisla. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz :-D Taka pasche robi sie u mnie zawsze na Wielkanoc, tzn moze ciut inny przepis ale uwielbiam ja i pachnie wspaniale.
Zapraszam na kawe :-D

Bry

Aniu- wyjątki potwierdzają regułę, ja trafiałam przeważnie, na średnio rozgarnięte i załatwienie jakiejkolwiek sprawy stanowiło nie lada wyzwanie (sorki czepiam się, ale na Boya nie ma kościoła, tylko na Kasprowicza, na Boya pracowałam w podstawówce - to była moja pierwsza praca).

Misia - ma tutaj znajomą (była zakonnica), która opowiadała jak to się Biskupi potrafią zachowywać wobec podwładnych i nie tylko, więc jakoś mnie ten artykuł nie zaskoczył.

Hełoł :-)
Katrina i to jest chyba najsmutniejsze w tym wszystkim :-( że takie zachowania to norma wśród purpuratów.
Miałam coś napisać :-D ale moje synadło mnie wytrąciło ze wszystkiego :-D
Wczoraj padł w czasie kolacji - przebrany na śpiocha. Dziś radośnie bryka od bladego świtu. Dziewczyny nie wyjmujecie szczebelków z łóżeczka ? A dzieciaki Wam nie próbują wychodzić górą ??

reklama
Katrina czapki z glow, masz racje. Ten wielki czerwony gdzie bylo liceum kiedys obok, ale nie wiem czy nadal jest czy zakonnice przejely budynek. Kasprowicza :-D
Misia ja mam wyjety jeden szczebelek zeby wsadzic wygodnie reke do glaskania. Wanda nie przelazi tamtedy i gora tez nie probuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry