reklama

Ciąża po 40

Zoyka pewno o to ,że nie zrobiłaś albumu czy być może coś w tym stylu .Założyć można swoja grupę ale ile na niej sprzedaż ???Na allu nie ma znów takich mega opłat 10 gr jak wystawisz coś tanio.Ja trochę oddałam sprzedawać nie mam głowy ale tez bym musiała.Ale ludziom się nie opłaca nawet za 1 zł coś kupić jak za wysyłkę trzeba 8 zł doliczyć no chyba ,ze coś ekstra się trafi.Ollena Ty chyba masz swoja grupę i jak na fejsie idzie ?.

reklama
Majuska no jak traktor bo nos zapchany i się uparła i nie chce smarkać a potrafi. Latam tylko z wodą morską i z gruszką za nią.

Zrobilam ta grupę. Na razie otwarta i mozna wszystko. Ludzie sami się znajdą. Tamta grupa miała 10 000 członków . To sporo.

Hej,
Zoyka zaloz taka podstrone na FB jak ja i tam wystawiaj ubranka. Ja nie wchodze w te wszystkie grupy bo poz niej cala glowna strone FB mam w ogloszeniach i ciagle powiadomienia ze ktos cos napisal, czy wystawil. Dziekuje.

Ja za to wczoraj sie dowiedzialam, ze moja kuzynka jest w ciazy, wreszcie, bo starali sie o drugie ponad rok, eki, monitoring i wreszcie!! druga 20letnia kuzynka zaliczyla wpadke bedzie dzidzia miesiac po miesiacu wiec ubranek sie nie pozbywam :-)

Andzike wspolczuje spanka.. A Bialej Masajki to chyba czytalam a napewno film ogladalam ale nie bylo w nim nic drastycznego, nic co by moglo na mnie wrazenie wywrzec w przeciwienstie do Kwiatu. Nawet w wywiadzie Waris Dirie powiedziala, ze z premiery Kwiatu wyszla chora. Ja jestem chora do dzis i staram sie nie myslec..

U nas leje drugi dzien...

Hej,
Zoyka zaloz taka podstrone na FB jak ja i tam wystawiaj ubranka. Ja nie wchodze w te wszystkie grupy bo poz niej cala glowna strone FB mam w ogloszeniach i ciagle powiadomienia ze ktos cos napisal, czy wystawil. Dziekuje.

Ja za to wczoraj sie dowiedzialam, ze moja kuzynka jest w ciazy, wreszcie, bo starali sie o drugie ponad rok, eki, monitoring i wreszcie!! druga 20letnia kuzynka zaliczyla wpadke bedzie dzidzia miesiac po miesiacu wiec ubranek sie nie pozbywam :-)

Andzike wspolczuje spanka.. A Bialej Masajki to chyba czytalam a napewno film ogladalam ale nie bylo w nim nic drastycznego, nic co by moglo na mnie wrazenie wywrzec w przeciwienstie do Kwiatu. Nawet w wywiadzie Waris Dirie powiedziala, ze z premiery Kwiatu wyszla chora. Ja jestem chora do dzis i staram sie nie myslec..

U nas leje drugi dzien...

Ollena dlatego ja się trzymam z daleka od takich filmów , książek, opowieści..pamiętam jak trafiłam na dogomanię parę dobrych lat temu, to płakałam 3 miesiące nad tym co tam zobaczyłam, potem się trochę pozbierałam, ale czasem psychika jednak nie wydala i oszczędzam sobie tego. Tam gdzie moge pomóc to pomagam, ale okrucieństw poza moim zasięgiem unikam....

Andzike super :-)

Andzike super Kacper bawi się wózeczkiem bo w domu pewno tego nie ma;-)Moi chłopcy mieli wózek (znaleziony na strychu taki wiklinowy) oraz lalkę bobasa bawili się ale nie za długo potem śp Zbysiu chciał Barbi ale to dlatego ,że chciał laski w przedszkolu podrywać:szok::-)no a potem action meny,i figurki star wars tez lalki ale takie "męskie" były.Amelka lubi pociągi ,autka i śrubokręt jak czasem dorwie taty to nie chce oddać .Ale też uwielbia tulić miśka i wozić lalki i raczej jednak wybiera korale i bransolety częściej ,a buty to już jej fiziu .
Majuska ja też czytałam na dogomonii o zoofilu coś strasznego :wściekła/y::wściekła/y:owszem coś czytam ale jakoś właśnie w trybie filmowym przeżywam mniej drastycznie niż jak czytam (chyba mam zbyt wybujałą wyobraźnię)_
Zoyka potem zobaczę na tą grupę i z Julą przejdź się do lekarza
Wysłałam M ze smokusią na sanki :-D

reklama
Wczoraj wieczorem mialam katastrofe budowalna w domu. Kapalam Wandzie i potem znioslam na dol zeby ubrac a slysze w kuchni woda leci. W pierwszej chwili pomyslalam ze zapomnialam zakrecic kran. Poszlam a tam z sufitu woda sie leje strumieniem. Wanda na golasa biega po pokoju, sufit mi leci kawalkami na glowe, zalewa mikrofale powodzia.... za telefon i po chlopa zeby ratowal chalupe. Okazalo sie, ze w wannie urwal sie syfon i cala kapielowa woda wyleciala sufitem do kuchni :szok: dobrze, ze wanna napelniona byla w 1/3 bo jakbym ja sie kapala to sufit na pewno by sie urwal. Dzisiaj rano chlop polecial do sklepu zakupic syfon i co? i goowno - kupil omylkowo do umywalki zamiast wanny. Ekspedycja na Marsa go czeka :-)
Oczywiscie czeka nas gipsowanie i malowanie sufitu w kuchni jak juz wszystko wyschnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry