reklama

Ciąża po 40

reklama
aaa...sory, zamotanam jak świński ogonek:-D
paluszki to główie kupuję w moim Sparze wsiowym, ale te z Biedronki nie są złe, są z fileta, nie ze zmielonego gufna, robię paluszki w piekarniku i dobre wychodzą;-)

Hello :-)
Po poprzedniej nocy pełnej wrażeń wczoraj padłam o 21.30, a i tak zaspałam :-D Za to energii mam dziś mnóstwo, mogę góry przenosić!
W Wawie sypie, nawet większe ulice nieodśnieżone, a u nas na osiedlu nikt sobie nie zawracał głowy, żeby chociaż trochę śnieg odgarnać:confused2: lato chcę! ciepło chcę!
Ollena - trzymam kciuki za mamę :tak:
ania - no to niezła mieliście przygodę:no:... faktycznie dobrze, że Wam się sufit nie urwał:shocked2:
Kacper dziś idzie na kolejne zajęcia w klubie malucha, zastanawiam się kto jest nimi bardziej zachwycony - on czy moja mama :-D w ogóle jestem w szoku, bo te zajęcia są darmowe (jest dobrowolna opłata w kwocie maks. 20zł miesięcznie (!) zeby był jakiś budżet jak dzieci mają urodziny, żeby kupić im jakiś drobiazg, ciastka itp). Sąsiadka ostatnio była na zajęciach z malowania farbkami, zapłaciła 45zł za 1,5h...:szok: masakra jakaś...

Dziewczyny skąd wziąć na szybko 60tys? :blink::-Dna kredyt mam takie same szanse jak na wygraną w Totka :confused2:

Zoyka - wszystkiego, wszystkiego Naj! Niech Ci J. i Julka będą największymi szczęściami, a wymarzona praca nadeszła szybciej niż myślisz!

Zobacz załącznik 606842

Ostatnia edycja:
Andzike, jak się dowiesz skąd wziąć te 60 tys. to daj mi znać:-D...wydaje mi się, że najlepiej wyobrazić sobie, że już je masz:-D tylko, że to nie jest taki proste:-D

Zoyka najlepsze życzenia urodzinowe, niech Ci się wszystko poukłada wedle Twoich pragnień, albo jeszcze lepiej, buziaki!!!!!

cropped-rozowe_roze31.jpg

myślałam wczoraj że będzie katastrofa, bo Paćka wieczorem się wybudziła, płakała, że uszko ją boli, dałam nurofen na wszelki zwyczaj, dziś rano wstała jak nowonarodzona i że ona jedzie do Jasia:sorry2:...czyżby pierwsza miłość? fotek jeszcze wczoraj nie miałam

Załączniki

• cropped-rozowe_roze31.jpg
    cropped-rozowe_roze31.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 32
Majuska - wyobrażam sobie, że je mam, nawet mi się ostatnio śniło, że z nich korzystam, załatwiając to co mi potrzebne :sorry2: straszne rozczarowanie po przebudzeniu... :no:
Na razie posunęłam się do tego, ze wysłałam smsy do radiowych gier :-D i totka puszczę i jakąś zdrapkę kupię, szczęściu trzeba pomagać, co nie? :-p
Dobrze, że z Paćką to fałszywy alarm i nic się nie dzieje, miłość czyni cuda :-D:-D:-D

images
Zoyka wszystkiego dobrego :-D
Andzike mam nadzieję,że jak wygrasz coś ponad te 60 tysiaków to się z Nami podzielisz :tak:
Aj Majuska nie ma to jak taka miłość ;-):-Dpewno Jasiek na razie ujawnił się tylko z tej najlepsiejszej strony :-)

a to więcej musiałaby wygrać, bo ona potrzebuje 60, jak się uda więcej to ewentualnie będzie rozdawać:-D trzymam kciuki Andzike w takim razie, chociaż w ten sposób pomogę Twojemu szczęściu:-D

reklama
Cześć,

U nas dzisiaj dla odmiany świeci słońce. Wczoraj tak sypało ,ze szok. M na letnich oponach bo stare wywaliliśmy a na nowe jakby mu szkoda bo myślał,że zimy nie budziet. Balam się o niego jak wracał po 19 do domu.

Julia wczoraj w dzień nei spała. Patrzę a ona o 19:30 przysnęła na dywanie. No to szybko do opłukania . Juz w piżamce sie ożywiła i buszowała do 22. O 23 obudził ja koszmarny kaszel. Wystraszyła się bo nie mogła odksztusic. Dalam flavamed , Jarek włączył jej w pokoiku nawilżacz i ładnie spała do 8:30 juz bez kaszlu.
Od wczoraj i Jaro chory. Wieczorem miał 37,7 i bolało go gardło.

My naopuszczalismy zajęć w Klubie Malucha w tym miesiącu. Były dwa spotkania nadprogramowe za grudzień ( w środy planowo i w piątki dodatkowo) i nie byłyśmy niestety.

Czym smarować Julce usta bo bardzo jej wysychają ? Smaruję wazeliną. Jest coś lepszego ?

Olena - kciuki za Mamę. To się unormuje. Miałam tak po cesarce , po cewniku. Przeszło i wróciło do normy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry