reklama

Ciąża po 40

reklama
Wpadam szybciutko i na krótko, żeby życzyć Zoyce :
100 LAT W SZCZĘŚCIU, POMYŚLNOŚCI, RADOŚCI I BOGACTWIE!!!!

Zajrzę pewnie wieczorem, znowu mnie przywaliła kupa roboty, tym razem w postaci jakiejś pisaniny zawodowej - rzyyyyg!

A, i całuski dla Kacperka z okazji pełnych 19 m-cy!

Andzike wszystkiego naj naj dla Kacpra :-D

Ugotowalam dzisiaj zupke kalerepkowo-dyniowa z makaronem na skrzydelkach.... zniknela w ciagu 20 minut :szok: z trudem ocalilam pol miseczki na jutro dla Wandulki. Chyba musze dojrzec do ugotowania dyniowej skoro tak smakuje.

Zoyka spelnienia marzen, duuzo zdrowka, drugiego dzieciecia ;-) i wszystkiego naj, naj! :-)) A usta tylko kremem Nivea, ja cale zycie smaruje tylko Nivea a jak mam wysuszone to wale 3 warstwy czyt. tone;)
A dzieki za pocieszenie, powiem mamie ze to moze po cewniku tak byc.
QUILTED WAISTCOAT - Jackets - Baby girl - NEW COLLECTION | ZARA Ireland ktory kolor najlepszy?

Mama bz stwierdza, ze tak zostanie i jak kiedys miala normalnie sprawy moczowe to teraz bedzie miala gorzej ale jakos sie przyzwyczaji :eek:

Ostatnia edycja:
Hełoł :-)
Zoyka wszystkiego NAJ :-)
Andzike całusy dla dorosłego Kacpra :-D zobacz jak te dzieci rosną :-D
dochodzę do wniosku że lubię zimę jak siedzę w kocyku na kanapie poza moim M-3 mnie zima irytuje okrutnie.
Majuska pocieszyłaś mnie Jaśkiem - Kubula od jakiegoś czasu nic tylko Aja i Aja - myśleliśmy że to jest COŚ a nie jego miłość żłobkowa: Ala :-D
Idę fałdować mózg nauką :-)
Ps. Ollena musi być dobrze.

jak to jest z tym odrobaczaniem ?

Mama poszła do rodzinnego z tematem odrobaczenia. Pani doktor powiedziała ze trzeba zrobić badanie kału ale skierowania dać nie może i tylko można prywatnie.

Dzisiaj wpadła do mnie kolezanka na urodzinową kawkę i mówiła ,ze też się chciała odrobaczyć i lekarz jej tabletek nei przepisał bo powiedział ze to neipotrzebne bo nie wiadomo czy ma robaki a tabletka pustoszy organizm.

reklama
Zoyka u nas normalnie daja skierowanie na badanie. Ale mozna zrobic na wlasna reke, badanie kosztuje 10zl wiec zaden majatek. Najlepiej robic co drugi dzien przez tydzien bo np moze za trzecim razem wyjsc dopiero. Mojej kuzynki corce wyszla za pierwszym razem glista. Lecza ja teraz, dziwi mnie tylko ze lekarz nie kazal sie przebadac wszystkim albo nie dal od razu lekow dla wszystkich. Ona wlasnie sie dowiedziala, ze jest w ciazy i nie bardzo wie co ma robic ze soba. Ale mowie jej, ze chyba lepsze leki niz ciaza z glista (gdyby byla).
Dziwne, ze lakarz nie dal mamie skierowania :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry