• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Misia gratulejszyns !!!!! jak to uczciliście, czy było sushi na nagim ciele ???

Spędziłam wieczór na stronkach oshkosh i carters, bo przyjaciółeczka moja z Usa pozwoliła mi sobie zrobić zakupy na wyprzedażach:-D...no i zrobiłam:-)

Andzike piękne:-D:-D

reklama
Hej,

Zoyka ale norowirus to chyba odmiana rota jedna z wielu? btw objawialo sie kibelkiem przeciez.. a moj tato ma goraczke, kaszle, katar, opruszczki za polowie ust i ogolne rozbicie. Ale przyjacilki mama miala cos podobnego i 2 tyg nie mogla wstac zlozka bo jej tak slabo bylo i jesc nie mogla wiec to widocznie taki wir.

katrina obys sie juz wykurowala na cacy i juz nie wrocilo..

Patryk wczoraj wieczorem dostal goraczaki, wiec dzis zostaje w domu. Masakra moje starsze dziecko raz na ruski rok z goraczka choruje, oby to byl jednorazowy wybryk.

misia duuzo zdrowka dla Was, wszystkiego najlepszego, duzo milosci i sexu oczywiscie:-))

wpadam z Dzień Dobry:-)
strasznie dziś się nie wyspałam i jestem jakaś zmięta i wypluta, a tymczasem się zbieram na całodzienną rypankę z sierściuchami w Łańcucie ( w tym 3 szitzu - umrę:szok: :no: )
miłego dnia anyway:tak::tak:

reklama
Hełoł :-)
Kłaczku wszystkiego :-D kolejnych siódemek :-D
Dzieć z teściem w domu - ja tyram ... rano ugotowałam zupę, ogarnęłam lokal.
Ucho mnie nie boli ale z nosa mam wyciek :baffled: starość ? chiba tak :-D
Miłego dnia Niewiasty :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry